Facebook

Hírek

2021.06.30 10:34
A legjobb motorolajok mellett rendelhetnek nálunk szűrőket, gyertyákat, akkumulátorokat és ablaktörlőlapátokat is. Természetesen az olajokhoz hasonlóan ezen termékeket is a legjobb márkákból válogattuk össze.
2021.06.29 11:12
Ajándékozzon www.MOTOROLAJBOLT.hu ajándékutalványt. Az utalványok elérhetőek 5000.- és 10000.-ft-os címletekben, természetesen több utalvány is vásárolható. Hasznos ajándék lehet, amennyiben ismerősének akit meg szeretne lepni van autója, de nem ismeri annak paramétereit. Az ajándékutalvány felhasználható minden az áruházban kapható termék (olajok, szűrők, akkumulátorok, téli termékek, stb.) és szolgáltatás fizetésére. Felhasználás előtt szívesen segítünk az autóhoz megfelelő termék vagy termékek kiválasztásában. Az utalványokat és a hozzájuk tartozó felhasználási kódot elektronikus formában juttatjuk el a vásárlóhoz. Az utalvány kinézete a képen látható. A megvásárolt utalványok 3 hónapig felhasználhatóak. Az utalványok kifizethetőek üzletünkben készpénzben, weboldalunkon bankkártyás fizetéssel, átutalással vagy utánvétellel is. (az utánvételes vásárlás átfutása kb. 2-3 nap) Az utalványokról természetesen minden esetben számlát állítunk ki.

TOP termékek

ÜDVÖZÖLJÜK MEGÚJULT HONLAPUNKON!

Ügyfélszolgálat: +36 20 8002222 | info@motorolajbolt.hu

Mobil 1 Delvac 1 LE 5W-30 20L motorolaj

Mobil 1 Delvac 1 LE 5W-30 20L motorolaj
-50%
Mobil 1 Delvac 1 LE 5W-30 20L motorolaj
Mobil 1 Delvac 1 LE 5W-30 20L motorolaj
Bővebben
Felhasználás :
Haszongépjármű és mezőgazdasági
Viszkozitás :
5W30
Típus :
Motorolaj
Gyártó :
Mobil
Gyártástechnológia :
Szintetikus
További adatok
Rendelhető
Raktáron = most elvihető
Rendelhető = 1-3 órán belül elvihető
146 742 Ft 
73 371 Ft
Részletek
Mobil Delvac 1 LE 5W-30

Teljesen szintetikus dízel motorolaj erős igénybevételre

A termék leírása :

• A Mobil Delvac 1TM LE 5W-30 egy teljesen szintetikus, erős igénybevételre tervezett dízel motorolaj, amely egyidejűleg biztosítja a modern, alacsony károsanyag-kibocsátású járművek fejlett motorvédelmét és a megnövelt üzemanyag-takarékosság lehetőségét, valamint egyéb, fenntarthatósággal kapcsolatos előnyöket, például a motor tartósságát, a kipufogórendszer védelmét és a meghosszabbított olajcsere-intervallumokat.
• A Mobil Delvac 1TM LE 5W-30 a legkorszerűbb technológiákat alkalmazza a kiemelkedő teljesítmény érdekében, ezért nagyon jól használható a dízel meghajtású haszongépjárművek széles körénél, mind a teherszállításban, mind a bányászat, építőipar és mezőgazdaság területén használatos erőgépekben. A Mobil Delvac 1TM LE 5W-30 teljesíti vagy túlteljesíti a világ legtöbb ipari és gépgyártói előírásának követelményeit.

A termék jellemzői és előnyei :

A nagy teljesítményű, alacsony szennyezőanyag-kibocsátású dízelmotorok fokozott követelményeket támasztanak a kenőanyagokkal szemben. A jobb illesztésű motorkonstrukciók csökkentik az olajfogyasztást, a kevesebb friss olaj utántöltés pedig kevesebb utánpótlást jelent a kimerült adalékokból. A közbenső hűtők és turbófeltöltők alkalmazása növeli a kenőanyag hőterhelését. A nagy nyomású üzemanyag-befecskendezők és a késleltetett gyújtás javítják az égés hatásfokát, de megnövelik a motor hőmérsékletét, az olaj illékonyságát és koromterhelését. A csúcsteljesítményű alapolajokból és kitűnően kiegyensúlyozott adalékcsomagból készülő Mobil Delvac 1TM LE 5W-30 kiváló teljesítményt garantál még ezen nehéz körülmények között is, miközben védelmet biztosít a kipufogórendszer számára.

Jellemzők :

• Fejlett kopásvédelem
• Megnövelt üzemanyag-takarékosság lehetősége1
• Meghosszabbított olajcsere-periódusok
• Kipufogórendszer védelme
• Kitűnő alacsony hőmérsékleti tulajdonságok

Előnyök:
• Megnöveli a motor tartósságát
• Csökkenti az üzemanyag-fogyasztást
• Kevesebb olajcsere, kevesebb használt olaj elhelyezés
• Meghosszabbítja a kipufogórendszer élettartamát és növeli teljesítményét
• Könnyebb indítás hideg időben is
Felhasználási területek :

• Erős igénybevételnek kitett dízelmotorok, beleértve az Euro V/VI és US EPA 2007/2010 előírásoknak megfelelő, korszerű, alacsony szennyezőanyag-kibocsátású, dízel részecskeszűrőkkel (DPF), szelektív katalizátorral (SCR), folyamatosan regenerált részecskecsapdával (CRT), és kipufogógáz visszakeringetéses rendszerrel (EGR) felszerelt motorokat is
• Alacsony kéntartalmú dízel üzemanyaggal, vagy különböző biodízel üzemanyagokkal üzemelő, erős igénybevételnek kitett dízelmotorok
• Szívó- és turbódízel motorral szerelt gépjárművek
• Rövid és hosszú távú szállításra használt teherautók és buszok
• Az építőipar, bányászat és a mezőgazdaság különböző területein használt erőgépek


A gépgyártói előírásokat és az Ön járművéhez előírt olajcsere-intervallumokat, kérjük, nézze meg járműve gépkönyvében.

Specifikációk és jóváhagyások A Mobil Delvac 1 LE 5W-30 teljesíti vagy túlteljesíti a következő ipari és gépgyártói előírások követelményeit:

ACEA E9
ACEA E7
ACEA E6
API CJ-4
API CI-4 PLUS
API CI-4
API SN
JASO DH-2
Caterpillar ECF-3
Cummins CES 20081
DAF Extended Drain
Ford WSS-M2C71-E
Scania Low Ash

A Mobil Delvac 1 LE 5W-30 a következő
gépgyártói jóváhagyásokkal rendelkezik:

MB 235.28
MB 228.51
MB 228.31
MAN M 3677
MAN M 3477
MAN M 3271-1
Volvo VDS-4
Volvo VDS-3
Voith Retarder Oil Class B
Deutz DQC IV-10 LA
Detroit Fluids Specification 93K218
Mack EO-O Premium Plus
MTU Type 3.1
Renault Truck RLD-3
Renault Truck RLD-2
Scania LDF-4
Avtodisel YaMZ-6-12

A Mobil Delvac 1 LE 5W-30 használatát az ExxonMobil a következő teljesítményszintű kenőanyagot igénylő területeken is ajánlja:

Renault Truck RGD
Renault Truck RXD

Adatok
Arukereso.hu Szállítási Idő
1
Arukereso.hu Szállítási Költség
1290
Kiszerelés
20 L
Garancia
0
Emag Feldolgozási idő
0
Üzemanyag típus
Benzin,Diesel
Tömeg
20 kg
Cikkszám
152249
Tömeg
20 kg/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!