Facebook

Hírek

2021.06.30 10:34
A legjobb motorolajok mellett rendelhetnek nálunk szűrőket, gyertyákat, akkumulátorokat és ablaktörlőlapátokat is. Természetesen az olajokhoz hasonlóan ezen termékeket is a legjobb márkákból válogattuk össze.
2021.06.29 11:12
Ajándékozzon www.MOTOROLAJBOLT.hu ajándékutalványt. Az utalványok elérhetőek 5000.- és 10000.-ft-os címletekben, természetesen több utalvány is vásárolható. Hasznos ajándék lehet, amennyiben ismerősének akit meg szeretne lepni van autója, de nem ismeri annak paramétereit. Az ajándékutalvány felhasználható minden az áruházban kapható termék (olajok, szűrők, akkumulátorok, téli termékek, stb.) és szolgáltatás fizetésére. Felhasználás előtt szívesen segítünk az autóhoz megfelelő termék vagy termékek kiválasztásában. Az utalványokat és a hozzájuk tartozó felhasználási kódot elektronikus formában juttatjuk el a vásárlóhoz. Az utalvány kinézete a képen látható. A megvásárolt utalványok 3 hónapig felhasználhatóak. Az utalványok kifizethetőek üzletünkben készpénzben, weboldalunkon bankkártyás fizetéssel, átutalással vagy utánvétellel is. (az utánvételes vásárlás átfutása kb. 2-3 nap) Az utalványokról természetesen minden esetben számlát állítunk ki.

TOP termékek

ÜDVÖZÖLJÜK MEGÚJULT HONLAPUNKON!

Ügyfélszolgálat: +36 20 8002222 | info@motorolajbolt.hu

Cikkek, érdekességek az olajokról kenéstehnikáról

A Mann Filter szűrőkről

Motorolajbolt
2021.05.21 16:55
A Mann Filter szűrőkről

Ez eredeti – a legjobb alkatrész

A MANN-FILTER Széles termékkínálat - Folyamatos fejlesztés, hogy megfeleljen a legmagasabb szintű elvárásoknak is. MANN-FILTER levegő, olaj, üzemanyag és jármű kabin szűrők – pótolhatatlan teljes termékskála. Élvonalbeli technológiai és innovatív termékek és szolgáltatások. A MANN-FILTER márkanév meggyőz mindenkit, mert az eredeti minőség és a magas lefedettség (több, mint 95%) Jelenleg több, mint 4100 különböző szűrő és szűrő elemet forgalmazunk.OE (gyári beszállítói) minőség mindig azt jelenti, első választás az egész világon.

MANN+HUMMEL, mint a nemzetközi autóipar jelentős szereplője

Jelentős elsőszerelési beszállító (OEM) és ezzel megegyező (azonos gyártású) az alkatrészpiacra gyártott termékköre MANN-FILTER néven Alapítva: 1941-ben Ludwigsburgban (Németország) – azóta is a vállalat székhelye Tevékenységi kör: szinte kizárólag szűréstechnika Világszerte: A világ közel 50 országában saját vállalata és ezen belül 5 földrészen 25 gyára van MARKLKOFEN: A világ egyik legnagyobb szűrőgyára: napi 440,000 szűrő, 9,500 alkalmazott

Érvek:

Minden MANN-FILTER gyári minőségű, így garanciális gépjárművekbe is beépíthető a garancia megtartása mellett Legnagyobb Európai gyári szűrőbeszállító A MANN-FILTER rendelkezik az egyik legnagyobb termékválasztékkal és az Európában használt gépjárművek legnagyobb lefedettségével. A MANN-FILTER jelenik meg az egyik leggyorsabban az új gépjárműtípusokhoz szükséges szűrőkkel A MANN-FILTER rendkívül jó termékelérhetőséget biztosít importőrei és rajtuk keresztül a kiskereskedelmi partnerek részére. MANN+HUMMEL, mint az egyik legjelentősebb szűrőfejlesztő és gyártó

Fejlesztés:

Saját és közösvállalati fejlesztés, alapkutatás 15 helyen – a világ 5 földrészén. A világméretű fejlesztési hálózat lehetővé teszi helyi szinten az autógyártókkal való közös fejlesztést. Termékkör

Teljesen felöleli a szűrőpiac választékát (gépjárműipar, ipari felhasználások,…)

A magyar nyelvű MANN-FILTER katalógus az egyik legmegbízhatóbb, legaktuálisabb és legátfogóbb szűrőkatalógus, amely CD-n és interneten is elérhető, letölthető.

MANN+HUMMEL saját szűrőanyagok

A MANN+HUMMEL-nek számos szabadalmaztatott szűrőanyaga van, amely anyagokat csak az ő részére gyártanak, így más szűrőgyártó nem használhatja.

A MANN+HUMMEL – amennyiben szükséges – a beérkező szűrőanyagot saját gépsorán javítja fel a MANN+HUMMEL minőségre:

impregnálás dombornyomás hőkezelés egyéb beavatkozások A MANN-FILTER Magyarországon

A MANN-FILTER márkanév a MANN+HUMMEL vállalat része. A MANN+HUMMEL vezető fejlesztési partnere és gyári beszállítója a nemzetközi autóiparnak. A MANN+HUMMEL termékek a legmagasabb minőségi szabványok szerint készülnek. Ez igaz a gyári beszállításhoz előállított termékeinkre (OE, mint Original Equipment – eredeti alkatrész), amelyeket szinte minden vezető autógyár részére szállítunk és igaz az alkatrészként MANN-FILTER márkanév alatt forgalmazott termékeinkre is.

A MANN-FILTER standard alkatrészek gyártásakor automatikusan megfelelünk az autógyári partnereink kívánalmainak. Számíthat magas szintű szolgáltatásunkra ugyanúgy, mint termékeink minőségére.

A MANN-FILTER levegő, olaj, üzemanyag és utastérszűrők: egy pótolhatatlanul teljes szűrőkínálat. A MANN-FILTER: vezető technológia, innovatív termékek és szolgáltatások köre. A MANN-FILTER termékek meggyőznek mindenkit a gyári beszállítással megegyező minőség, a jó termékelérhetőség és a szűrőigényeket 95%-ban lefedő, hatalmas termékválaszték miatt. Az alkatrészpiac részére a MANN-FILTER több mint 2,500 szűrőt és szűrőelemet gyárt. A gyári beszállítással megegyező minőség az egész világon az elsődleges választást jelenti.

Környezetvédelem - felelősséggel cselekedni az érintetlen ökológiai rendszer védelmében

„Felelősséget érzünk a társadalomért és a környezetért” Ez a MANN+HUMMEL egyik legfontosabb vállalati alapelve. Ez is kifejezi, hogy a MANN+HUMMEL csoport stratégiájának része a környezet védelme, ami egy fontos követelmény a sikeres jövőépítésnek.

MANN-FILTER Minőség

  • amikor a belső értékek azok, amelyek igazán számítanak

A szűrők esetében, mint sok egyéb más terméknél, a belső értékek számítanak leginkább. A minőségi különbségeket nem lehet többé felismerni vagy azonosítani az első pillantásra. Így egyre inkább fontos, hogy egy meghatározott szintű minőséget kapjon Ön már attól a pillanattól fogva, hogy egy márkát kiválaszt.

Kellékszavatossági és termékfelelősségi nyilatkozat 

A MANN-FILTER szűrőkkel mindig ugyanazt a minőséget kapja, mint amit az autógyártók. Ahhoz, hogy folyamatosan ezt a minőséget tudjuk garantálni, rendszeresen ellenőriztetjük a minőséget a világszerte alkalmazott szabványokkal.