Szűrés

Kiszerelés
Termék státusza

Facebook

Hírek

2021.06.30 10:34
A legjobb motorolajok mellett rendelhetnek nálunk szűrőket, gyertyákat, akkumulátorokat és ablaktörlőlapátokat is. Természetesen az olajokhoz hasonlóan ezen termékeket is a legjobb márkákból válogattuk össze.
2021.06.29 11:12
Ajándékozzon www.MOTOROLAJBOLT.hu ajándékutalványt. Az utalványok elérhetőek 5000.- és 10000.-ft-os címletekben, természetesen több utalvány is vásárolható. Hasznos ajándék lehet, amennyiben ismerősének akit meg szeretne lepni van autója, de nem ismeri annak paramétereit. Az ajándékutalvány felhasználható minden az áruházban kapható termék (olajok, szűrők, akkumulátorok, téli termékek, stb.) és szolgáltatás fizetésére. Felhasználás előtt szívesen segítünk az autóhoz megfelelő termék vagy termékek kiválasztásában. Az utalványokat és a hozzájuk tartozó felhasználási kódot elektronikus formában juttatjuk el a vásárlóhoz. Az utalvány kinézete a képen látható. A megvásárolt utalványok 3 hónapig felhasználhatóak. Az utalványok kifizethetőek üzletünkben készpénzben, weboldalunkon bankkártyás fizetéssel, átutalással vagy utánvétellel is. (az utánvételes vásárlás átfutása kb. 2-3 nap) Az utalványokról természetesen minden esetben számlát állítunk ki.

TOP termékek

Ügyfélszolgálat: +36 20 8002222 | info@motorolajbolt.hu

AdBlue

Nos, pillanatnyilag ott tartunk, hogy a közepes és a nagyméretű dízelmotorok (és bizonyos benzinmotorok) az Euro 6-ot már katalizátorostul, részecskeszűrőstül, hipermodern kipufogógáz-visszavezetésestül (EGR), utókezelésestül sem teljesíthetik, ha csak nincs még valami, egy extra láncszem a képletben.

Ez az AdBlue az Audinál, a BMW-nél, a Mercedesnél, az Opelnél, a PSA-autóknál, a Volkswagennél, nem is lassan mindenütt ez lesz. Ő egy folyadék külön betöltőnyílással, külön tartállyal, s azzal a szereppel, hogy szelektív katalitikus redukció (SCR) során ammóniává alakulva majdnem 100%-ban vízgőzzé és ártalmatlan nitrogénné formálja a kipufogógáz ártalmas nitrogén-oxidjait.

Az AdBlue durván 32%-os karbamid-oldat (a karbamid színtelen kristályos vegyület, aminosav lebontási termék), s ha másból nem is tudni, hogy AdBlue-s az autó, arról kiszagolni, hogy nincs szaga.  Nem dízelbüdös.


Folyamatosan látni, mikor kell utántölteni. De akkor aztán muszáj[/kepallojobb] Az AdBlue kipufogógázba fecskendezéséből és a teljes folyamatból a sofőr természetesen semmit nem észlel (se erősebb, se gyengébb, se gazdaságosabb nem lesz tőle a motor), csupán azt, hogy fogy a cucc. A 20 liter körüli térfogatú tartályban lévő folyadék mennyiségét a rendszer ellenőrzi, s időről időre figyelmezteti a vezetőt a szükséges utántöltésre.

Amit mindenképp tudni kell, hogy az AdBlue-s motorok AdBlue nélkül nem indulnak be. Ha kifogy az adalék, hívhatjuk a trélerest, hogy szállítsa el a kocsit egy márkaszervizbe.

-50%
JPAUTO AdBlue Folyadék 5L beöntővel
Típus :
AdBlue
Gyártó :
JPAUTO
Kiszerelés :
5 L
Boltunkban polcon
Boltunkban polcon = azonnal elvihető
Raktáron = 1-3 órán belül elvihető
7 002 Ft 
3 501 Ft
Egységár: 700 Ft/liter
-50%
JPAUTO AdBlue Folyadék 10L beöntővel
Típus :
AdBlue
Gyártó :
JPAUTO
Kiszerelés :
10L
Boltunkban polcon
Boltunkban polcon = azonnal elvihető
Raktáron = 1-3 órán belül elvihető
13 002 Ft 
6 501 Ft
Egységár: 650 Ft/liter