Szűrés

Típus
Gyártó
Kiszerelés
Tömeg
Termék státusza

Facebook

Hírek

2021.06.30 10:34
A legjobb motorolajok mellett rendelhetnek nálunk szűrőket, gyertyákat, akkumulátorokat és ablaktörlőlapátokat is. Természetesen az olajokhoz hasonlóan ezen termékeket is a legjobb márkákból válogattuk össze.
2021.06.29 11:12
Ajándékozzon www.MOTOROLAJBOLT.hu ajándékutalványt. Az utalványok elérhetőek 5000.- és 10000.-ft-os címletekben, természetesen több utalvány is vásárolható. Hasznos ajándék lehet, amennyiben ismerősének akit meg szeretne lepni van autója, de nem ismeri annak paramétereit. Az ajándékutalvány felhasználható minden az áruházban kapható termék (olajok, szűrők, akkumulátorok, téli termékek, stb.) és szolgáltatás fizetésére. Felhasználás előtt szívesen segítünk az autóhoz megfelelő termék vagy termékek kiválasztásában. Az utalványokat és a hozzájuk tartozó felhasználási kódot elektronikus formában juttatjuk el a vásárlóhoz. Az utalvány kinézete a képen látható. A megvásárolt utalványok 3 hónapig felhasználhatóak. Az utalványok kifizethetőek üzletünkben készpénzben, weboldalunkon bankkártyás fizetéssel, átutalással vagy utánvétellel is. (az utánvételes vásárlás átfutása kb. 2-3 nap) Az utalványokról természetesen minden esetben számlát állítunk ki.

TOP termékek

ÜDVÖZÖLJÜK MEGÚJULT HONLAPUNKON!

Ügyfélszolgálat: +36 20 8002222 | info@motorolajbolt.hu

Adalékok

Adalékanyag (additiva, additivum) a csoportosító neve azoknak az anyagoknak, amelyeket kis mennyiségben adnak hozzá az alapanyagokhoz bizonyos termékek gyártása során, ezek tulajdonságainak módosítása, javítása céljából.

Tényleg segítenek a motorolaj és üzemanyag adalékok?

Fémkerámia, EGR, DPF, motoröblítés, repkednek a szavak, őrjítő a választék. Rengeteg kérdés sejlik fel, csak győzze az ember értelmezni, helyére rakni és végül: dönteni, hogy milyen adalékot használjon. Több gyártó igyekszik minél jobb terméket fejleszteni, hogy az olajcsere szakasz alatt jobb teljesítményt nyújtson a motor, netán regenerálja is az anyag a már kopott alkatrészeket. A lerakódások az üzemanyag- és motortérben kellemetlen meglepetéseket okozhatnak. A részecskeszűrő eldugulása is több százezer forintot húzhat ki a zsebünkből, szintúgy az EGR szelep. A motorok hűtőrendszerében is előfordulhatnak szivárgások és eltömődések. Nem beszélve az üzemanyag adalékokról amelyek használata főleg napjainkban az amúgy is gyenge üzemanyag minőség és a magas bioetanol tartalom miatt is indokolt lehet.

Ha részecskeszűrővel rója az utakat, időnként érdemes részecskeszűrő tisztító adalékot használni az alábbi problémák megelőzéséhez.

Dízelmotorhoz, minden dízel üzemanyaghoz ajánlott bevetni ezt az adalékot, mely használata szintén nem igényel fejtörést, sem szerelést. A kipufogógáz és korom csökkentéséről gondoskodik amellett, hogy a részecskeszűrőt nem engedi eltömődni. Még akkor is sikerrel helyreállíthatja a szűrő állapotát, ha már közepes szintű a szennyeződés. A tisztító képes javítani a hidegindítási tulajdonságokat is. Előzze meg a drága javítási költségeket, hosszabbítsa meg ezzel az anyaggal 5000 kilométerenként a katalizátor és a részecskeszűrő élettartamát!

A karburátor és EGR megfelelő időnkénti karbantartás nélkül kellemetlen problémákat okozhat, melyet az erre fejlesztett tisztító adalékkal kezelhet.

Benzin- és dízelmotor szeleptisztító adaléka, mely segít a karburátor, EGR és PCV szelepeiről eltávolítani a szennyeződéseket. Működés közben a nitrogén alapú vegyület összekapcsolódva más vegyületekkel káros hatású eleggyé gyúrja magát, melyet az égéstérbe visszavezet az EGR. Ha eltömődik, sok pénzbe kerül a javítása, nem beszélve arról, hogy már a nem megfelelő működése is képes elfojtani a motort. Továbbá lefulladást vagy kiegyensúlyozatlan járást is tud okozni. Ajánlott minden 40.000km megtétele után az apró szerelést megkívánó tisztítást elvégezni.

Mi is történik ezután? Minden járatot megszabadít a lerakódásoktól, szennyeződésektől. A dugattyúgyűrűk és a hidrotőkék felszabadultan folytatják fontos munkájukat, az olajszivattyú teljesítménye is nő. Olajfóliát képez az alkatrészeken, ezáltal a motor hatékonysága növekedni kezd. Akkor is javasoljuk használni a motoröblítőt, ha viszkozitást szeretne váltani, például ásványiról rész-szintetikusra, vagy rész-szintetikusról teljesen szintetikusra.

Természetesen az adalékok nem csodaszerek és nem minden esetben oldanak meg minden kialakult problémát de használatukat mindenképpen érdemes megfontolni egy komolyabb javítás elkerülése végett.

 

-50%
Comma motoröblítő adalék 400ml
Típus :
Motoröblítő adalék
Gyártó :
Comma
Kiszerelés :
0.4 L
Rendelhető
Raktáron = most elvihető
Rendelhető = 1-3 órán belül elvihető
4 662 Ft 
2 331 Ft
-50%
Liqui Moly 8345 Hidrotőke tisztító adalék 300ml
Típus :
Hidrotőke tisztító adalék
Gyártó :
Liqui Moly
Kiszerelés :
0.3 L
Raktáron
Raktáron = most elvihető
Rendelhető = 1-3 órán belül elvihető
11 502 Ft 
5 751 Ft
-50%
Mannol 9091 Molibden Additiver adalék 300ml
Típus :
Motorolaj adalék
Gyártó :
Mannol
Kiszerelés :
0.3 L
Raktáron
Raktáron = most elvihető
Rendelhető = 1-3 órán belül elvihető
2 942 Ft 
1 471 Ft
-50%
Mannol 9900 Engine Flush 300ml motoröblítő adalék
Típus :
Motoröblítő adalék
Gyártó :
Mannol
Kiszerelés :
300 ml
Raktáron
Raktáron = most elvihető
Rendelhető = 1-3 órán belül elvihető
3 002 Ft 
1 501 Ft
-50%
Mannol 9955 Super Diesel Cetane Plus 450ml adalék
Típus :
Diesel adalék
Gyártó :
Mannol
Kiszerelés :
450 ml
Raktáron
Raktáron = most elvihető
Rendelhető = 1-3 órán belül elvihető
4 382 Ft 
2 191 Ft
-50%
Mannol 9958 DPF Cleaner 450ml DPF tisztító adalék
Típus :
DPF tisztító
Gyártó :
Mannol
Kiszerelés :
450 ml
Raktáron
Raktáron = most elvihető
Rendelhető = 1-3 órán belül elvihető
7 262 Ft 
3 631 Ft