Szűrés

Viszkozitás
Típus
Gyártó
Kiszerelés

Hírek

2024.03.01
Ajándékozzon www.MOTOROLAJBOLT.hu ajándékutalványt. Az utalványok elérhetőek 5000.- és 10000.-ft-os címletekben, természetesen több utalvány is vásárolható. Hasznos ajándék lehet, amennyiben ismerősének akit meg szeretne lepni van autója, de nem ismeri annak paramétereit. Az ajándékutalvány felhasználható minden az áruházban kapható termék (olajok, szűrők, akkumulátorok, téli termékek, stb.) és szolgáltatás fizetésére. Felhasználás előtt szívesen segítünk az autóhoz megfelelő termék vagy termékek kiválasztásában. Az utalványokat és a hozzájuk tartozó felhasználási kódot elektronikus formában juttatjuk el a vásárlóhoz. Az utalvány kinézete a képen látható. A megvásárolt utalványok 3 hónapig felhasználhatóak. Az utalványok kifizethetőek üzletünkben készpénzben, weboldalunkon bankkártyás fizetéssel, átutalással vagy utánvétellel is. (az utánvételes vásárlás átfutása kb. 2-3 nap) Az utalványokról természetesen minden esetben számlát állítunk ki.

TOP termékek

Ügyfélszolgálat: +36 20 8002222 | info@motorolajbolt.hu

Kertigépolaj

A motorolajbolt.hu-n kerti gépolajok, kerti gép motorolajok és kertészeti lánckenők átfogó választékát értékesítjük olyan márkáktól, amelyeket ismer és megbízhatóak.

Forgalmazunk fűnyírókhoz, kistraktorokhoz, láncfűrészekhez , sövénnyírókhoz stb.

-kétütemű motorolajokat

-egyfofkozatú kertigép motorolajokat

-többfokozatú kertigép motorolajokat

-lánckenő olajokat láncfűrészekhez ágvágókhoz

A termékek alkalmasak minden kerti géphez, a két- és négyütemű fűnyíróktól, a láncfűrészektől a kis motorokig, és rendelkezünk olyan termékekkel, amelyek kiváló állapotban tartják kertészeti felszereléseiket.

Miért használjon kertigép motorolajat, kerti gépolajat és kertészeti lánc kenőanyagot?

Ha friss olajat önt a motorba, az biztosítja a stabilitást és a hővédelmet, amely megakadályozhatja a túlmelegedést - ez a probléma potenciálisan a motor leállását és megszorulását okozhatja. Ennek köszönhetően meghosszabbítják a gép élettartama.

A láncfűrészekben a kerti lánckenőanyag hozzáadása csökkenti a lánc kopását, ami megkönnyíti a fűrészelést, és növeli az üzemanyag -hatékonyságot.

Üzemanyag-fokozóink segíthetnek megakadályozni a motorban való felhalmozódást és javítani az indítási képességeket.