Szűrés

Gyártó
Termék státusza

Facebook

Hírek

2021.06.30 10:34
A legjobb motorolajok mellett rendelhetnek nálunk szűrőket, gyertyákat, akkumulátorokat és ablaktörlőlapátokat is. Természetesen az olajokhoz hasonlóan ezen termékeket is a legjobb márkákból válogattuk össze.
2021.06.29 11:12
Ajándékozzon www.MOTOROLAJBOLT.hu ajándékutalványt. Az utalványok elérhetőek 5000.- és 10000.-ft-os címletekben, természetesen több utalvány is vásárolható. Hasznos ajándék lehet, amennyiben ismerősének akit meg szeretne lepni van autója, de nem ismeri annak paramétereit. Az ajándékutalvány felhasználható minden az áruházban kapható termék (olajok, szűrők, akkumulátorok, téli termékek, stb.) és szolgáltatás fizetésére. Felhasználás előtt szívesen segítünk az autóhoz megfelelő termék vagy termékek kiválasztásában. Az utalványokat és a hozzájuk tartozó felhasználási kódot elektronikus formában juttatjuk el a vásárlóhoz. Az utalvány kinézete a képen látható. A megvásárolt utalványok 3 hónapig felhasználhatóak. Az utalványok kifizethetőek üzletünkben készpénzben, weboldalunkon bankkártyás fizetéssel, átutalással vagy utánvétellel is. (az utánvételes vásárlás átfutása kb. 2-3 nap) Az utalványokról természetesen minden esetben számlát állítunk ki.

TOP termékek

ÜDVÖZÖLJÜK MEGÚJULT HONLAPUNKON!

Ügyfélszolgálat: +36 20 8002222 | info@motorolajbolt.hu

Zsírok

Telesen mindegy, hogy a mechanika mely területéről van szó: mindenhol, ahol súrlódás van, ott a kopás és a korrózió nemcsak a termelést akadályozhatja, hanem kárt is okozhat. Ezt a problémát kiváló kenőanyagokkal lehet áthidalni: a helyes zsírkenés segíthet Önöknek abban, hogy folyamatosan tudják folytatni a gyártási tevékenységüket és optimálisan el tudják látni a gépeiket.

Mik a kenőzsírok?

A kenőzsírok olyan hatékony eszközök, amelyek megfelelő minőségben csökkentik a mechanikus súrlódást és a kopást. Ha csak tisztán vegyi szempontból nézzük ezeket az anyagokat, akkor olyan keverékanyagokról van szó, amelyek

  • akár 75 százalékban kenőolajból,
  • körülbelül 15 százalékban sűrítőből
  • és akár 10 százalékban adalékanyagokból tevődnek össze.

 

A kenőzsírok nem mások, mint besűrített olajok. A közlekedési iparban leginkább csapágyak, lassan csúszó felületek kenésére használt anyagok. A kenőzsírok különböző fizikai tulajdonságait az alapolaj minősége (ásványi/szintetikus), az alkalmazott sűrítő anyag (fémszappanok, szervetlen vagy szerves anyagok), valamint az alkalmazott adalékok (EP adalék stb.) határozzák meg.

 

A kenőzsírok jelentik az ideális választást, ha Önök egy súrlódási helyet a lehető leghosszabb ideig kívánnak védeni. Ezek a kenőanyagok a legjobb kenés mellett – az üzemi feltételektől függően – hatékony védelmet nyújtanak még az olyan külső behatások ellen is, mint a fröccsenő víz, a levegő nedvessége és szennyeződések

Az eredmény: a kopás és a korrózió nem tud kifogni a berendezéseken. Önök mechanikus, de gazdaságossági szempontból is a legjobb védelmet kapják.

 

A kenőzsírok osztályozása történhet konzisztencia (penetráció szembeni ellenállás) alapján, ami megmutatja, hogy az adott anyag mennyire lágy, vagy kemény. A National Lubricating Grease Institute (NLGI) rendszere 000-tól 6-ig sorolja be a kenőzsírokat. A mérsékelten lágy 2-es fokozat a legtipikusabb, míg a 00-ás osztályba sorolt folyós zsírok a központi zsírzókba való kenőanyag.

A zsírkenés előnyei:

  • csekély szerkezeti költség (szigetelés)
  • hosszú ideig használható csekély karbantartási költség mellett
  • sok esetben élettartamra kenés
  • alacsony fogyasztás
  • a zsírnak köszönhetően jobb lesz a tömítés

 

A DIN 51502 szabvány foglalkozik a kenőzsírok osztályozásával, a betű-szám kombináció információt ad a kenőzsír alkalmazási területéről, adalékolásáról és a felhasználási hőtartományról (min-max).

 

Tovább
-44%
Total Multis EP 2 400g lítium/kálcium zsír
Tovább
Típus :
Kenőzsír
Gyártó :
Total
Rendelhető
Raktáron = most elvihető
Rendelhető = 1-3 órán belül elvihető
2 650 Ft
1 490 Ft