Szűrés

Típus
Kiszerelés

Hírek

2024.03.01
Ajándékozzon www.MOTOROLAJBOLT.hu ajándékutalványt. Az utalványok elérhetőek 5000.- és 10000.-ft-os címletekben, természetesen több utalvány is vásárolható. Hasznos ajándék lehet, amennyiben ismerősének akit meg szeretne lepni van autója, de nem ismeri annak paramétereit. Az ajándékutalvány felhasználható minden az áruházban kapható termék (olajok, szűrők, akkumulátorok, téli termékek, stb.) és szolgáltatás fizetésére. Felhasználás előtt szívesen segítünk az autóhoz megfelelő termék vagy termékek kiválasztásában. Az utalványokat és a hozzájuk tartozó felhasználási kódot elektronikus formában juttatjuk el a vásárlóhoz. Az utalvány kinézete a képen látható. A megvásárolt utalványok 3 hónapig felhasználhatóak. Az utalványok kifizethetőek üzletünkben készpénzben, weboldalunkon bankkártyás fizetéssel, átutalással vagy utánvétellel is. (az utánvételes vásárlás átfutása kb. 2-3 nap) Az utalványokról természetesen minden esetben számlát állítunk ki.

TOP termékek

Ügyfélszolgálat: +36 20 8002222 | info@motorolajbolt.hu

Autófelszerelés

Külső felszerelési autós cikkek

Külső felszerelési autós cikkek sokaságára van szüksége az autósnak már csak ahhoz is, hogy gond nélkül használni tudja a járművét, ahhoz pedig, hogy még élvezze is ennél is sokkal többre.

A külső felszerelési autós cikkek kivétel nélkül ahhoz járulnak hozzá, hogy ha mégis valami malőr történik, akkor se kerüljön az autós megoldhatatlan, vagy csak igen nehezen megoldható feladat elé. Alapvető külső autófelszerelési cikkek közé tartozik a benzinkanna, amivel váratlan üzemanyaghiány esetén el lehet sétálni, vagy stoppolni a legközelebbi benzinkútig, esetleg egy üzemanyagszívó csővel kölcsön lehet kérni néhány litert egy autóstársunktól. Ide tartozik még a lábpumpa, vagy a keréknyomásmérő, amelyek segítségével helyre lehet állítani útközben is a megfelelő nyomást a gumiabroncsokban. Egy egyszerű vontatókötél is nagy szolgálatot tehet.

Állagmegőrző külső felszerelési autós cikkek

Egy autóponyva akár évekkel is meghosszabbíthatja az autó fényezésének csillogását, ahogy a gyors kopástól az ajtónk szélét egy élvédő, vagy az alvázat, az egész karosszériát egy sárfogó, esetleg a szelep élettartamát egy egyszerű, műanyag szelepsapka, vagy a tükröt egy visszapillantó esővédő, ami csökkenti a tükör szennyeződését sűrű esőben is. A külső felszerelési autós cikkek táborát gazdagítja még a rendszámtábla tartó, a gumifilc, a szélességjelző, vagy az egyszerű kis tanksapka, a dísztárcsák, a csavardíszek, vagy a csomagrögzítők.

Belső felszerelési autós cikkek

Belső felszerelési autós cikkek nagy választéka vásárolható az autónkhoz. Vannak köztük nélkülözhetetlenek, sőt kötelezőek, mint a KRESZ tartozékok, más autófelszerelési cikkek "csak" a kényelmünket szolgálják, de ettől még fontosak.

Belső felszerelési autós cikkek óriási választéka az utastérbe

A már említett KRESZ tartozékok mellett ilyen például a belső visszapillantó tükör, a napellenző és a biztonsági öv csatja. Mindez persze benne volt az autónkban, amikor megvettük, de az csak természetes, hogy bármi elveszhet, eltörhet vagy elromolhat, ilyenkor feltétlenül pótolni kell. Kényelmünket, a rendet és a tisztaságot szolgálják ezek az autófelszerelés termékek. A rendet pedig a különböző műszerfalra rögzíthető tároló alkalmatosságok, mint például az irattartó és a mobiltelefontartó. Praktikus lehet a gyerekeknek az autóban napelemmel töltődő játékok és egyéb multimédiás kiegészítők is, hogy utazás közben lefoglalják magukat.

Autófelszerelési termékek a kényelem, biztonság és a jobb közérzet érdekében

Belső felszerelési autós cikkek ráadásul a biztonságunkat is növelik, hiszen a kényelem hozzájárul a sofőr fittségének megőrzéséhez, arról már nem is beszélve, hogy vészhelyzetben jól jöhet például az ablaktörő kalapács vagy a csomagtartóban tárolt cuccok elszabadulását megakadályozó csomagtér háló és csomagrögzítő. A webáruházban mindezek mellett vehetünk még például ablakfüggönyt, aprópénz tartót, hamutálat, autószőnyeget, deréktámaszt és fejpárnát, illatosítót, italtartót, kormányvédőt, könyöklőt, kulcstartót, kutyarácsot,

 

 

-50%
Rendszámtábla tartó 1 pár (2db) műanyag fekete
Típus :
Olajleersztő kanna
Kiszerelés :
2 db
Tömeg :
0.4 kg
Boltunkban polcon
Boltunkban polcon = azonnal elvihető
Raktáron = 1-3 órán belül elvihető
4 302 Ft 
2 151 Ft
-50%
Hordópumpa kis és nagyhordóhoz
Típus :
Hordópumpa
Gyártó :
Samoa
Kiszerelés :
db
Raktáron
Boltunkban polcon = azonnal elvihető
Raktáron = 1-3 órán belül elvihető
19 980 Ft 
9 990 Ft