Szűrés

Felhasználás
Gyártó
Hossz

Hírek

2024.03.01
Ajándékozzon www.MOTOROLAJBOLT.hu ajándékutalványt. Az utalványok elérhetőek 5000.- és 10000.-ft-os címletekben, természetesen több utalvány is vásárolható. Hasznos ajándék lehet, amennyiben ismerősének akit meg szeretne lepni van autója, de nem ismeri annak paramétereit. Az ajándékutalvány felhasználható minden az áruházban kapható termék (olajok, szűrők, akkumulátorok, téli termékek, stb.) és szolgáltatás fizetésére. Felhasználás előtt szívesen segítünk az autóhoz megfelelő termék vagy termékek kiválasztásában. Az utalványokat és a hozzájuk tartozó felhasználási kódot elektronikus formában juttatjuk el a vásárlóhoz. Az utalvány kinézete a képen látható. A megvásárolt utalványok 3 hónapig felhasználhatóak. Az utalványok kifizethetőek üzletünkben készpénzben, weboldalunkon bankkártyás fizetéssel, átutalással vagy utánvétellel is. (az utánvételes vásárlás átfutása kb. 2-3 nap) Az utalványokról természetesen minden esetben számlát állítunk ki.

TOP termékek

Ügyfélszolgálat: +36 20 8002222 | info@motorolajbolt.hu

Ablaktörlő lapátok

Amennyiben nem jártas ezekben a dologban és nem tudja járművére pontosan mekkora ablaktörlőlapát kell: használja online keresőinket

 

A használat lépései:

1, A katalógusok gombjaira kattintva böngészője megnyit egy új ablakot amelyben önt a gyártó oldalára navigáljuk általában oda,

2, ahol önnek már csak  választania kell mondjuk járműkategóriát vagy autómárkát, típust, évjáratot stb.

3, A pontos !! választás után a katalógus kiadja az önnek megfelelő termékek nevét vagy cikkszámát

4, ezeket ön átmásolja szóközök( ) és kötőjelek(-) nélkül (kis és nagybetű nem számít) a mi oldalunk kereső mezőjébe (jobb oldalon fent) majd az OK gombra kattintva áruházunk kikeresi a terméket és annak esetleges megfelelőit.

VAGY

Megnézi a katalógusban a szükséges ablaktörlőlapátok méretét és oldalunkon a bal oldali szűkítés mezőben kiválasztja a szükségeseket.

5, Innentől a vásárlás az áruházunkban megszokott módon zajlik tovább.

 

Ablaktörlő lapát

Ablaktörlő lapátunkat nem használjuk mindennap, de minden percben öregszik bármit is teszünk ellene. Az időjárás a legnagyobb ellensége, álltó helyében is „használódik”, pláne, ha még használjuk is. A lapátunk jó állapotban tartása akár gondozással, akár új vételével fontos és elengedhetetlen a biztonságos közlekedésünkhöz.

A hagyományos lapátok esetében egy fém csuklókra felszerelt gumi él dolgozik a szélvédőn. A gumi él, maga a törlést végző elem sokat fejlődött a gumiiparral és mára már az etilén-propilén kopolimer (EPM) vagy etilén-propilén-dién terpolimer (EPDM).

Miért kopik el az ablaktörlő lapátunk ilyen gyorsan?

  • homok
  • jég és a hideg
  • UV sugárzás
  • szárazon törlés

Mikor cseréljük az ablaktörlő lapátokat?  

Összeszedtük, hogy milyen tüneteket produkálnak az ablaktörlő lapátok, amikor már nem megfelelő állapotban vannak:

Csíkozódás. 

Csíkokat találunk használat közben, aminek oka lehet elöregedett gumi, valamilyen szennyeződés hatására beszakadozott gumi él.

Hangok, vibráció. 

A nem megfelelő törlési geometria, ill. a nem pontosan illeszkedő adapterek, ill. a felkeményedett gumi okozhat ilyen tüneteket.

Nem töröl a végeken. 

Leszakadt a gumi a lapátról mind a belső mind a külső felén.

A biztonságunk érdekében azt javasoljuk, hogy kellő időben cseréljük le az ablaktörlő lapátokat, még ha nem is a legjobb márkára. Egy kis oda figyeléssel és tisztítással sokat hozhatunk a lapátjaink élettartamán, kitolva azzal hasznos működésük idejét.

Fontos! Különösen figyeljünk oda, ha ablaktörlő lapát gumija kezd leválni, mert a gumis rész eltűnésével olyan anyagok érintkezhetnek a szélvédővel, amely azt összekarcolhatják és tönkretehetik.

Cserélj időben lapátot!

Olcsóbb, mint a szélvédő csere!

 

-50%
Bosch 3397004667 (40C) Eco 400mm keretes ablaktörlő lapát
Felhasználás :
Keretes
Típus :
Ablaktörlőlapát
Gyártó :
Bosch
Boltunkban polcon
Boltunkban polcon = azonnal elvihető
Raktáron = 1-3 órán belül elvihető
3 902 Ft 
1 951 Ft