Facebook

Hírek

2021.06.30 10:34
A legjobb motorolajok mellett rendelhetnek nálunk szűrőket, gyertyákat, akkumulátorokat és ablaktörlőlapátokat is. Természetesen az olajokhoz hasonlóan ezen termékeket is a legjobb márkákból válogattuk össze.
2021.06.29 11:12
Ajándékozzon www.MOTOROLAJBOLT.hu ajándékutalványt. Az utalványok elérhetőek 5000.- és 10000.-ft-os címletekben, természetesen több utalvány is vásárolható. Hasznos ajándék lehet, amennyiben ismerősének akit meg szeretne lepni van autója, de nem ismeri annak paramétereit. Az ajándékutalvány felhasználható minden az áruházban kapható termék (olajok, szűrők, akkumulátorok, téli termékek, stb.) és szolgáltatás fizetésére. Felhasználás előtt szívesen segítünk az autóhoz megfelelő termék vagy termékek kiválasztásában. Az utalványokat és a hozzájuk tartozó felhasználási kódot elektronikus formában juttatjuk el a vásárlóhoz. Az utalvány kinézete a képen látható. A megvásárolt utalványok 3 hónapig felhasználhatóak. Az utalványok kifizethetőek üzletünkben készpénzben, weboldalunkon bankkártyás fizetéssel, átutalással vagy utánvétellel is. (az utánvételes vásárlás átfutása kb. 2-3 nap) Az utalványokról természetesen minden esetben számlát állítunk ki.

TOP termékek

ÜDVÖZÖLJÜK MEGÚJULT HONLAPUNKON!

Ügyfélszolgálat: +36 20 8002222 | info@motorolajbolt.hu

Ate SL6 DOT4 1L fékolaj

Ate SL6 DOT4 1L fékolaj
-50%
Ate SL6 DOT4 1L fékolaj
Ate SL6 DOT4 1L fékolaj
Bővebben
Típus :
Fékolaj
Gyártó :
Ate
További adatok
Raktáron
Raktáron = most elvihető
Rendelhető = 1-3 órán belül elvihető
9 302 Ft 
4 651 Ft
Részletek
ATE SL6 DOT4 fékolaj
Prémium fékolaj elektronikus fékrendszerekhez
• A fékfolyadék az egyik legfontosabb része a fékrendszernek.
• Amikor nyomást gyakorolunk a fékpedálra a fékfolyadék továbbítja a nyomást a fékrendszernek.
• Az elektronikus rendszerek, mint például az ABS vagy az ESP megjelenésével fokozottan fontosabb lett a fékfolyadék szerepe, mint azelőtt.
• Ezen rendszerek hidraulikus részeit sok-sok apró furat illetve bordázat alkotja, melyek még egy emberi hajszálnál is vékonyabbak.
• Ebből következik, hogy a nem megfelelő minőségű vagy minősítésű fékolaj katasztrofális eredményekhez vezethet, akár a fékrendszer nem megfelelő működéséhez, és meghibásodásához.
• Az ESP menet stabilizátor megjelenése óta, a fékfolyadéknak egy másodperc töredéke alatt kell lassítania az egyes kerekeket, hogy a kritikus helyzetekben megálljon a jármű.
• Az ESP, illetve ezen új elektronikus fékrendszerek megfelelő működése miatt alkotta meg az ATE az SL6-os szabványú olaját, mely megfelel a legújabb követelményeknek.
• A gyártás folyamán a legfontosabb követelmény az volt, hogy a fékfolyadék megfelelően működjön az ESP menetstabilizátorokkal, illetve, hogy nagy mértékben csökkentse a fékezés reakcióidejét.
• A DOT4-es olajakhoz képest az ATE SL6-os fékolaj reakcióideje kevesebb mint ¼-ére csökkent, a DOT 5.1-es olajakhoz képest pedig kevesebb mint 2/3-ára.- Az ATE SL.6 minősítései, tulajdonságai:
• Viszkozitása alacsonyabb, ezáltal folyékonyabb, az úgynevezett vékony testű fékolajak csoportjába tartozik.
• Lehetővé teszi az ESP leggyorsabb működését- Optimális fékfolyadék az elektronikus fékrendszerekhez, mint például az ESP, ABS, TCS, stb.- A jobb kezelhetőségnek köszönhetően, az ESP sebesség szabályozó rendszere nagyobb biztonsággal működik.
• Napjainkban a legtöbb járműgyártó cég az alacsony viszkozitású fékolajokkal készíti el a járművek fékrendszerét, mint például a DOT4-es vagy az SL6-os.
Adatok
Arukereso.hu Szállítási Idő
1
Arukereso.hu Szállítási Költség
1290
Kiszerelés
1 L
Ean
4006633207461
Emag.hu product id
unas_312347575
Garancia
0
Emag Feldolgozási idő
0
Dot szám
DOT 4
Tömeg
1 kg
cmfx vonalkód
4006633207461
Cikkszám
03-9901-6402-2
Tömeg
1 kg/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek
Hasonló termékek