Facebook

Hírek

2021.06.30 10:34
A legjobb motorolajok mellett rendelhetnek nálunk szűrőket, gyertyákat, akkumulátorokat és ablaktörlőlapátokat is. Természetesen az olajokhoz hasonlóan ezen termékeket is a legjobb márkákból válogattuk össze.
2021.06.29 11:12
Ajándékozzon www.MOTOROLAJBOLT.hu ajándékutalványt. Az utalványok elérhetőek 5000.- és 10000.-ft-os címletekben, természetesen több utalvány is vásárolható. Hasznos ajándék lehet, amennyiben ismerősének akit meg szeretne lepni van autója, de nem ismeri annak paramétereit. Az ajándékutalvány felhasználható minden az áruházban kapható termék (olajok, szűrők, akkumulátorok, téli termékek, stb.) és szolgáltatás fizetésére. Felhasználás előtt szívesen segítünk az autóhoz megfelelő termék vagy termékek kiválasztásában. Az utalványokat és a hozzájuk tartozó felhasználási kódot elektronikus formában juttatjuk el a vásárlóhoz. Az utalvány kinézete a képen látható. A megvásárolt utalványok 3 hónapig felhasználhatóak. Az utalványok kifizethetőek üzletünkben készpénzben, weboldalunkon bankkártyás fizetéssel, átutalással vagy utánvétellel is. (az utánvételes vásárlás átfutása kb. 2-3 nap) Az utalványokról természetesen minden esetben számlát állítunk ki.

TOP termékek

ÜDVÖZÖLJÜK MEGÚJULT HONLAPUNKON!

Ügyfélszolgálat: +36 20 8002222 | info@motorolajbolt.hu

Cikkek, érdekességek az olajokról kenéstehnikáról

Az olajszűrő szerepe

Motorolajbolt
2021.01.23 16:33
Az olajszűrő szerepe

motorolaj keni a meghajtó és mozgó részek közül mindegyiket a motorban. Az égés eredményeképpen kosz és égésmaradék részecskék, mint például korom, jutnak bele a motorolajba. „Megfertőzik” az olajat és nyúlósabbá teszik azt.

Ez azt jelenti, hogy az olajellátás nem megfelelő és nem biztosít védelmet a korrózióval szemben sem. Végül a motor erőleadása gyengül, fogyasztás növekedés is kíséri a folyamatot és végül megrongálódik a motor. A növekvő motorteljesítmények és ugyanakkor a csökkenő üzemanyagfogyasztás magas igényeket támasztanak a motorgyártókra. Egyedül a  tiszta olaj gondoskodhat róla, hogy a teljesítményleadás folytonos és következetes maradjon. A jó minőségű olajszűrő gondoskodik arról hogy a szennyeződések (szén, hamu, fémek, stb.) kikerüljenek a motorolajból amellett hogy a kenés folyamatos, a motor alkatrészei pedig tiszták maradjanak.