Facebook

Hírek

2021.06.30 10:34
A legjobb motorolajok mellett rendelhetnek nálunk szűrőket, gyertyákat, akkumulátorokat és ablaktörlőlapátokat is. Természetesen az olajokhoz hasonlóan ezen termékeket is a legjobb márkákból válogattuk össze.
2021.06.29 11:12
Ajándékozzon www.MOTOROLAJBOLT.hu ajándékutalványt. Az utalványok elérhetőek 5000.- és 10000.-ft-os címletekben, természetesen több utalvány is vásárolható. Hasznos ajándék lehet, amennyiben ismerősének akit meg szeretne lepni van autója, de nem ismeri annak paramétereit. Az ajándékutalvány felhasználható minden az áruházban kapható termék (olajok, szűrők, akkumulátorok, téli termékek, stb.) és szolgáltatás fizetésére. Felhasználás előtt szívesen segítünk az autóhoz megfelelő termék vagy termékek kiválasztásában. Az utalványokat és a hozzájuk tartozó felhasználási kódot elektronikus formában juttatjuk el a vásárlóhoz. Az utalvány kinézete a képen látható. A megvásárolt utalványok 3 hónapig felhasználhatóak. Az utalványok kifizethetőek üzletünkben készpénzben, weboldalunkon bankkártyás fizetéssel, átutalással vagy utánvétellel is. (az utánvételes vásárlás átfutása kb. 2-3 nap) Az utalványokról természetesen minden esetben számlát állítunk ki.

TOP termékek

ÜDVÖZÖLJÜK MEGÚJULT HONLAPUNKON!

Ügyfélszolgálat: +36 20 8002222 | info@motorolajbolt.hu

Castrol Brake Fluid Dot 4 1L fékolaj

Castrol Brake Fluid Dot 4 1L fékolaj
-50%
Castrol Brake Fluid Dot 4 1L fékolaj
Castrol Brake Fluid Dot 4 1L fékolaj
Bővebben
Típus :
Fékolaj
Gyártó :
Castrol
További adatok
Rendelhető
Raktáron = most elvihető
Rendelhető = 1-3 órán belül elvihető
8 802 Ft 
4 401 Ft
Részletek
Castrol Brake Fluid DOT 4

DOT 4 fékfolyadék

Termékleírás:

• A Castrol Brake Fluid DOT 4 a SAE J1703, SAE J1704, FMVSS 116 DOT 4, ISO 4925, JIS K 2233 valamint.1minősítések követelményeit egyaránt meghaladó, részben nagyobb terhelésekre is alkalmas nagy forráspontú fékfolyadék.

Alkalmazási terület:

• A polialkilén glikol-éter bázisú és borát-észtert, valamint speciális adalékokat tartalmazó szintetikus fékfolyadék magas szintű védelmet nyújt a korrózióval és a gőzbuborék képződéssel szemben. Az egyedi összetétel a hagyományos glikoléter bázisú fékfolyadékokhoz viszonyítva nagyobb forráspontot eredményez.
• A Castrol Brake Fluid DOT 4 szabadon keverhető más FMVSS DOT3 vagy DOT4 minősítésű fékfolyadékokkal de kedvező tulajdonságai csak keverés nélkül érvényesülnek.
• Amennyiben a gépkocsi gyártója erre vonatkozóan másképp nem rendelkezik, normál használat esetén a fékfolyadékot legfeljebb két évenként le kell cserélni.
• Más fékfolyadékokhoz hasonlóan a glikol-éter bázisú fékfolyadékok is károsíthatják a fényezett felüleleteket. A szennyezett felületet ne töröljük le, a szennyeződést a lehető leghamarabb vízsugárral távolítsuk el.

Használati feltételek:

• A Castrol Brake Fluid DOT 4 nem alkalmazható azokban a fékrendszerekben amelyekhez a gyártó ásványi bázisú folyadék használatát írja elő (pl. az LHM Plust igénylő egyes Citroen valamint a Castrol CHMSO Plus folyadékot igénylő Rolls Royce modellek).

Adatok
Arukereso.hu Szállítási Idő
1
Arukereso.hu Szállítási Költség
1290
Kiszerelés
1 L
Ean
4008177157820
Garancia
0
Emag Feldolgozási idő
0
Dot szám
DOT 4
Tömeg
1 kg
cmfx vonalkód
4008177157820
Cikkszám
CBFD41
Tömeg
1 kg/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek