Hírek

2021.06.30 10:34
A legjobb motorolajok mellett rendelhetnek nálunk szűrőket, gyertyákat, akkumulátorokat és ablaktörlőlapátokat is. Természetesen az olajokhoz hasonlóan ezen termékeket is a legjobb márkákból válogattuk össze.
2021.06.29 11:12
Ajándékozzon www.MOTOROLAJBOLT.hu ajándékutalványt. Az utalványok elérhetőek 5000.- és 10000.-ft-os címletekben, természetesen több utalvány is vásárolható. Hasznos ajándék lehet, amennyiben ismerősének akit meg szeretne lepni van autója, de nem ismeri annak paramétereit. Az ajándékutalvány felhasználható minden az áruházban kapható termék (olajok, szűrők, akkumulátorok, téli termékek, stb.) és szolgáltatás fizetésére. Felhasználás előtt szívesen segítünk az autóhoz megfelelő termék vagy termékek kiválasztásában. Az utalványokat és a hozzájuk tartozó felhasználási kódot elektronikus formában juttatjuk el a vásárlóhoz. Az utalvány kinézete a képen látható. A megvásárolt utalványok 3 hónapig felhasználhatóak. Az utalványok kifizethetőek üzletünkben készpénzben, weboldalunkon bankkártyás fizetéssel, átutalással vagy utánvétellel is. (az utánvételes vásárlás átfutása kb. 2-3 nap) Az utalványokról természetesen minden esetben számlát állítunk ki.

TOP termékek

Ügyfélszolgálat: +36 20 8002222 | info@motorolajbolt.hu

Fuchs Silkolene Brake & Chain Cleaner Lánctisztító spray

Fuchs Silkolene Brake & Chain Cleane Lánctisztító spray
-50%
Fuchs Silkolene Brake & Chain Cleaner Lánctisztító spray
Fuchs Silkolene Brake & Chain Cleaner Lánctisztító spray
Bővebben
Típus :
Lánctisztító
Gyártó :
Fuchs
További adatok
Boltunkban polcon
Boltunkban polcon = azonnal elvihető
Raktáron = 1-3 órán belül elvihető
7 580 Ft 
3 790 Ft
Részletek
SILKOLENE BRAKE & CHAIN CLEANER
Kiváló oldó és tisztító hatással rendelkező fék és lánctisztító aeroszol.
Leírás, alkalmazás:
• Nem klórozott oldószer, szenny, por, zsír, olaj és fékfolyadékok féktárcsáról történő eltávolításához.
• Segít a fékrendszerek működési hatékonyságának megőrzésében és karbantartásában. Szórjuk fel a szennyezett alkatrészekre, száradás után szereljük össze, használjunk levegőkeringetést, ha szükséges.
• Speciális formulája miatt segíti a fékpor eltávolítását, véd a fékcsikorgás és a zörgés ellen, valamint megfelel fém alkatrészek zsírtalanítására, olajos filmréteg visszamaradása nélkül.
• Továbbá erőteljes lánctisztító, hogy hatékonyan eltávolítsa a makacs szennyeződéseket és lerakódásokat. - Alkalmazható minden a motorkerékpárokon alkalmazott hajtóláncokon.
• Szórjuk fel a láncra és hagyjuk beivódni, majd dörzsöljük meg kefével, vagy ronggyal és hagyjuk megszáradni. - Erősen ajánlott tisztítás után a lehető legrövidebb időn belül a lánc SILKOLENE CHAIN LUBRICANT kenőanyaggal történő lekezelése.
Kiegészítő termékek
Adatok
Arukereso.hu Szállítási Idő
1
Arukereso.hu Szállítási Költség
1290
Kiszerelés
500 ml
Ean
5031131337111
Emag.hu product id
unas_312347695
Garancia
0
Emag Feldolgozási idő
0
Tömeg
0.5kg
cmfx vonalkód
5031131337111
Cikkszám
43130500
Tömeg
500 g/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek