TOP termékek

Ügyfélszolgálat: +36 20 8002222 | info@motorolajbolt.hu

Fuchs Silkolene Pro Chain 500ml lánckenő spray

Fuchs Silkolene Pro Chain 500ml lánckenő spray
-50%
Fuchs Silkolene Pro Chain 500ml lánckenő spray
Fuchs Silkolene Pro Chain 500ml lánckenő spray
Bővebben
Típus :
Lánckenő
Gyártó :
Fuchs
További adatok
Boltunkban polcon
Boltunkban polcon = azonnal elvihető
Raktáron = 1-3 órán belül elvihető
8 302 Ft 
4 151 Ft
Részletek
SILKOLENE PRO CHAIN
Szintetikus lánckenő spray Off-Road és pálya versenyzéshez, illetve utcai használatra.
Leírás:
• Tiszta, vékony filmréteget adó, szintetikus alapolajú lánckenő kenőanyag, amelyet leszóródás mentes terméknek fejlesztettek, nem csak normál, hanem versenykörülmények közötti alkalmazás esetében is.
• PRO CHAIN egyesít egy mikronméretű lamináris szerkezetű, szilárd kenőanyagot, amely kombinálva van újszerű szintetikus összetevőkkel, így adva a kiemelkedő kenési tulajdonságokat.
Alkalmazás:
• Off-road és pályaverseny használatra fejlesztett termék, de a PRO CHAIN teljes mértékben megfelel utcai motorkerékpárokon történő alkalmazásra.
• „O” gyűrűs láncok kenésére is megfelel a PRO CHAIN termék.- A PRO CHAIN gyorsan átjárja és megkeni még a lánc belső részeit is, egy vékony, de hatékony filmréteget hagyva.
• Alacsony felületi feszültsége hagyja a felület teljes befedését, illetve védelmét, majd néhány perc után, amikor az oldószer elpárolog, egy leszóródás álló, viszkózus kenőfilm réteg alakul ki.
• Előnyei:- PRO CHAIN kiváló korrózióvédő tulajdonságokkal rendelkezik, ellenáll a lökésszerű terheléseknek és a magas hőmérsékleti viszonyoknak, valamint kivételes „G” erők ellenállási tapasztalatok versenykörülmények között.
• Új szintetikus technológia alkalmazásával, a PRO CHAIN gyorsabban eljut a kenési helyekre, mint a szokványos termékek és egy sokkal vékonyabb, de hatékonyabb filmréteget alkot pár perc alatt, amely megfelelő kenést biztosít a versenyek alatt.
Adatok
Kiszerelés
500 ml
Ean
5031131765280
Tömeg
0.5kg
Cikkszám
43100500
Tömeg
500 g/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek
Hasonló termékek