Facebook

Hírek

2021.06.30 10:34
A legjobb motorolajok mellett rendelhetnek nálunk szűrőket, gyertyákat, akkumulátorokat és ablaktörlőlapátokat is. Természetesen az olajokhoz hasonlóan ezen termékeket is a legjobb márkákból válogattuk össze.
2021.06.29 11:12
Ajándékozzon www.MOTOROLAJBOLT.hu ajándékutalványt. Az utalványok elérhetőek 5000.- és 10000.-ft-os címletekben, természetesen több utalvány is vásárolható. Hasznos ajándék lehet, amennyiben ismerősének akit meg szeretne lepni van autója, de nem ismeri annak paramétereit. Az ajándékutalvány felhasználható minden az áruházban kapható termék (olajok, szűrők, akkumulátorok, téli termékek, stb.) és szolgáltatás fizetésére. Felhasználás előtt szívesen segítünk az autóhoz megfelelő termék vagy termékek kiválasztásában. Az utalványokat és a hozzájuk tartozó felhasználási kódot elektronikus formában juttatjuk el a vásárlóhoz. Az utalvány kinézete a képen látható. A megvásárolt utalványok 3 hónapig felhasználhatóak. Az utalványok kifizethetőek üzletünkben készpénzben, weboldalunkon bankkártyás fizetéssel, átutalással vagy utánvétellel is. (az utánvételes vásárlás átfutása kb. 2-3 nap) Az utalványokról természetesen minden esetben számlát állítunk ki.

TOP termékek

ÜDVÖZÖLJÜK MEGÚJULT HONLAPUNKON!

Ügyfélszolgálat: +36 20 8002222 | info@motorolajbolt.hu

Fuchs Silkolene SF 20 1L villaolaj

Fuchs Silkolene SF 20 1L villaolaj
-56%

Fuchs Silkolene SF 20 1L villaolaj

Fuchs Silkolene SF 20 1L villaolaj
Bővebben
Viszkozitás :
20W
Típus :
Teleszkópolaj
Gyártó :
Fuchs
További adatok
Rendelhető
Raktáron = most elvihető
Rendelhető = 1-3 órán belül elvihető
7 520 Ft
3 290 Ft
Részletek
SILKOLENE SF 20
Villa és lengéscsillapító folyadékok motorkerékpárok utcai motorkerékpárok részére, amelyek viszkózusabb alapolajú termékeket igényelnek.
Leírás:
SILKOLENE SF SOROZAT tagjai magasan finomított alapolajok és különleges adalékokra épül, amelyek optimális csillapítást és egyenletes sima villa mozgást biztosítanak az utcai motorok részére, amelyeknek viszkózusabb alapolajú termékeket igényelnek.
Alkalmazás:
• SILKOLENE SF SOROZAT tagjai optimális csillapítást és sima villa mozgást biztosítanak a lengéscsillapító rendszerekben.
• SILKOLENE SF SOROZAT tagjait kimondottan ajánljuk idősebb motorok és / vagy rendszerekbe, ahol vastagabb alapolajok alkalmazása a követelmény.
Előnyeik:
• Kiváló idősebb motorokhoz, amelyek vastagabb olaj filmet igényelnek.
• Jó kopás ellenállás.
• Jó oxidációs ellenállás.
• Jó korrózió elleni védelem és tömítés kompatibilitás.
Adatok
Arukereso.hu Szállítási Idő
1
Arukereso.hu Szállítási Költség
1990
Kiszerelés
1L
Cikkszám
43410001