Facebook

Hírek

2021.06.30 10:34
A legjobb motorolajok mellett rendelhetnek nálunk szűrőket, gyertyákat, akkumulátorokat és ablaktörlőlapátokat is. Természetesen az olajokhoz hasonlóan ezen termékeket is a legjobb márkákból válogattuk össze.
2021.06.29 11:12
Ajándékozzon www.MOTOROLAJBOLT.hu ajándékutalványt. Az utalványok elérhetőek 5000.- és 10000.-ft-os címletekben, természetesen több utalvány is vásárolható. Hasznos ajándék lehet, amennyiben ismerősének akit meg szeretne lepni van autója, de nem ismeri annak paramétereit. Az ajándékutalvány felhasználható minden az áruházban kapható termék (olajok, szűrők, akkumulátorok, téli termékek, stb.) és szolgáltatás fizetésére. Felhasználás előtt szívesen segítünk az autóhoz megfelelő termék vagy termékek kiválasztásában. Az utalványokat és a hozzájuk tartozó felhasználási kódot elektronikus formában juttatjuk el a vásárlóhoz. Az utalvány kinézete a képen látható. A megvásárolt utalványok 3 hónapig felhasználhatóak. Az utalványok kifizethetőek üzletünkben készpénzben, weboldalunkon bankkártyás fizetéssel, átutalással vagy utánvétellel is. (az utánvételes vásárlás átfutása kb. 2-3 nap) Az utalványokról természetesen minden esetben számlát állítunk ki.

TOP termékek

Ügyfélszolgálat: +36 20 8002222 | info@motorolajbolt.hu

Fuchs Titan FFL-2 1L hajtóműolaj

Fuchs Titan FFL-2 1L hajtóműolaj
-50%
Fuchs Titan FFL-2 1L hajtóműolaj
Fuchs Titan FFL-2 (VW-DCTF) 1L hajtóműolaj
Bővebben
Felhasználás :
Személy és kisteher
Viszkozitás :
ATF
Típus :
Hajtóműolaj / váltóolaj
Gyártó :
Fuchs
További adatok
Boltunkban polcon
Boltunkban polcon = azonnal elvihető
Raktáron = 1-3 órán belül elvihető
11 102 Ft 
5 551 Ft
Egységár: 5 551 Ft/liter
Részletek
PENTOSIN FFL-2

Prémium teljesítményű DCTF, speciálisan a VW dupla tengelykapcsolós sebességváltókrészére fejlesztve, amelyek nedves kuplunggal vannak ellátva.

Termék leírása:

• PENTOSIN FFL-2 egy speciális sebességváltó olaj, kimondottan a VW csoport duplatengelykapcsolós sebességváltói részérefejlesztve, mint az elsődlegesen alkalmazandó kenőanyag.
• A PENTOSIN FFL-2 terméket úgy fejlesztették, hogy a legújabb innovációk szigorú követelményeinek is megfeleljen.
• Szoros partnerségben a VW-el fejlesztett termék, amely igazodik a DSG váltók különböző speciális követelményeihez.
• Ezért ez a termék rendelkezik az abszolút legjobb súrlódási tulajdonságokkal, párosítva a lehető leggyorsabb, és legoptimálisabb váltási eredménnyel, az egész olajcsere intervallum alatt.
• PENTOSIN FFL-2 megfelel a komplex színesfém, nehézfém és elektronikai alkatrész kompatibilitási követelményeknek, ami kritikus fontosságú az elektromos / hidraulikus vezérlőáramkör megfelelő működéséhez.
• PENTOSIN FFL-2 garantálja az optimális kopásvédelmet az alkatrészek teljes élettartama alatt.

Alkalmazás:

PENTOSIN FFL-2 speciálisan a VW dupla tengelykapcsolóival szerelt sebességváltóiban DQ250, DQ500 és DQ400e, való alkalmazásra fejlesztett termék.
Ez az egyetlen termék, amely kizárólagosan jóvá van hagyva ezzel a specifikációval, ezekben a váltókban, amelyek nagy számban kerültek beépítésre a VW csoport járműveibe.
Ahhoz, hogy garantáljuk a DSG váltók tökéletes működését, elengedhetetlen, hogy a PENTOSIN FFL-2 terméket ne keverjük más sebességváltó olajokkal.

Előnyök:

- A súrlódási paraméterek kifejezetten igazodnak a VW csoport dupla tengelykapcsolós sebességváltóinak optimális kapcsolási eredményeihez.
- Kiváló súrlódási stabilitás
- Megbízható védelem a korrózió, kopás, valamint az iszapképződés ellen.
- Kiváló kompatibilitás a nem vas alapú nehéz fémekkel, valamint a hidraulikus vezérlő áramkör elektronikus alkatrészeivel.
- Optimalizált habzási tulajdonságok
- Ez az egyetlen termék, amely a VW TL 52 182 specifikáció által jóvá van hagyva!

Minősítések és jóváhagyások:

JAC DTF630
VW TL 52 182 (G 052 182)


A folyamatos termékfejlesztés miatt a közölt adatok változtatásának jogát (elõzetes értesítés nélkül) fenntartjuk.

A tipikus jellemzõk kis mértékben változhatnak.
Adatok
Arukereso.hu Szállítási Idő
1
Arukereso.hu Szállítási Költség
1290
Kiszerelés
1 L
Ean
4001541243242
Emag.hu product id
unas_312380291
Garancia
0
Emag Feldolgozási idő
0
Tömeg
1 kg
cmfx vonalkód
4001541243242
Cikkszám
24170001
Tömeg
1 kg/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek