Facebook

Hírek

2021.06.30 10:34
A legjobb motorolajok mellett rendelhetnek nálunk szűrőket, gyertyákat, akkumulátorokat és ablaktörlőlapátokat is. Természetesen az olajokhoz hasonlóan ezen termékeket is a legjobb márkákból válogattuk össze.
2021.06.29 11:12
Ajándékozzon www.MOTOROLAJBOLT.hu ajándékutalványt. Az utalványok elérhetőek 5000.- és 10000.-ft-os címletekben, természetesen több utalvány is vásárolható. Hasznos ajándék lehet, amennyiben ismerősének akit meg szeretne lepni van autója, de nem ismeri annak paramétereit. Az ajándékutalvány felhasználható minden az áruházban kapható termék (olajok, szűrők, akkumulátorok, téli termékek, stb.) és szolgáltatás fizetésére. Felhasználás előtt szívesen segítünk az autóhoz megfelelő termék vagy termékek kiválasztásában. Az utalványokat és a hozzájuk tartozó felhasználási kódot elektronikus formában juttatjuk el a vásárlóhoz. Az utalvány kinézete a képen látható. A megvásárolt utalványok 3 hónapig felhasználhatóak. Az utalványok kifizethetőek üzletünkben készpénzben, weboldalunkon bankkártyás fizetéssel, átutalással vagy utánvétellel is. (az utánvételes vásárlás átfutása kb. 2-3 nap) Az utalványokról természetesen minden esetben számlát állítunk ki.

TOP termékek

ÜDVÖZÖLJÜK MEGÚJULT HONLAPUNKON!

Ügyfélszolgálat: +36 20 8002222 | info@motorolajbolt.hu

Mannol 4T Agro Sae 30 1L kertigépolaj

Mannol 4T Agro Sae 30 1L kertigépolaj
-56%

Mannol 4T Agro Sae 30 1L kertigépolaj

Mannol 4T Agro Sae 30 1L kertigépolaj
Bővebben
Viszkozitás :
30W
Típus :
Kertigépolaj
Gyártó :
Mannol
További adatok
Raktáron
Raktáron = most elvihető
Rendelhető = 1-3 órán belül elvihető
3 350 Ft
1 490 Ft
Részletek
MANNOL 4-Takt Agro Sae 30
Kiváló minőségű motorolaj mini traktorok, kaszálógépek, generátorok, kultivátorok, szivattyúk és egyéb kerti berendezések levegő-és folyadékhűtéses motorjához.
• A speciális adalékanyagok jó kenést, kopást és mosószer-diszpergáló tulajdonságokat garantálnak, ezáltal növelve a mezőgazdasági motorok kapacitását.
• Minden tüzelőanyag-típushoz kombinálható: kevert és nem kevert benzin, dízelolaj.
• Figyelembe kell venni a motorolaj-váltások közötti időközöket.
Adatok
Arukereso.hu Szállítási Idő
1
Arukereso.hu Szállítási Költség
1990
Kiszerelés
1L
Cikkszám
MAN4TAGRO1