Hírek

2024.03.01
Ajándékozzon www.MOTOROLAJBOLT.hu ajándékutalványt. Az utalványok elérhetőek 5000.- és 10000.-ft-os címletekben, természetesen több utalvány is vásárolható. Hasznos ajándék lehet, amennyiben ismerősének akit meg szeretne lepni van autója, de nem ismeri annak paramétereit. Az ajándékutalvány felhasználható minden az áruházban kapható termék (olajok, szűrők, akkumulátorok, téli termékek, stb.) és szolgáltatás fizetésére. Felhasználás előtt szívesen segítünk az autóhoz megfelelő termék vagy termékek kiválasztásában. Az utalványokat és a hozzájuk tartozó felhasználási kódot elektronikus formában juttatjuk el a vásárlóhoz. Az utalvány kinézete a képen látható. A megvásárolt utalványok 3 hónapig felhasználhatóak. Az utalványok kifizethetőek üzletünkben készpénzben, weboldalunkon bankkártyás fizetéssel, átutalással vagy utánvétellel is. (az utánvételes vásárlás átfutása kb. 2-3 nap) Az utalványokról természetesen minden esetben számlát állítunk ki.

TOP termékek

Ügyfélszolgálat: +36 20 8002222 | info@motorolajbolt.hu

Mobil 1 Advanced Fuel Economy Formula 0W-20 1L motorolaj

Mobil 1 Advanced Fuel Economy Formula 0W-20 1L motorolaj
-50%
Mobil 1 Advanced Fuel Economy Formula 0W-20 1L motorolaj
Mobil 1 Advanced Fuel Economy Formula 0W-20 1L motorolaj
Bővebben
Felhasználás :
Személy és kisteher
Viszkozitás :
0W-20
Típus :
Motorolaj
Gyártó :
Mobil
Gyártástechnológia :
Szintetikus
További adatok
Boltunkban polcon
Boltunkban polcon = azonnal elvihető
Raktáron = 1-3 órán belül elvihető
9 980 Ft 
4 990 Ft
Egységár: 4 990 Ft/liter
Részletek
Mobil 1 0W-20 Advanced Fuel Economy

Fejlett technológiájú teljesen szintetikus motorolaj

A termék leírása :

A Mobil 1 0W-20 Advanced Fuel Economy egy fejlett technológiát képviselő, teljesen szintetikus motorolaj, melyet úgy alakítottunk ki, hogy kiemelkedő motorvédelmet biztosítson, és egyidejűleg javítsa az üzemanyag-takarékosságot is. A Mobil 1 0W-20 Advanced Fuel Economy teljesíti vagy túlteljesíti a legújabb ipari előírások követelményeit, és jobb teljesítményt nyújt, mint a hagyományos olajok. Mobil 1 0W-20 felhasználható SAE 0W-20 és 5W-20 alkalmazásokban is.

A termék jellemzői és előnyei :

A Mobil 1 0W-20 Advanced Fuel Economy szabadalmaztatott, nagy teljesítményű, szintetikus alapolajok és egy gondosan kiegyensúlyozott adalékrendszer kombinációjával készül, alacsony viszkozitása és fejlett, teljesen szintetikus összetétele révén fokozza a motor hatékonyságát és javítja az üzemanyag-takarékossá-got. A Mobil 1 0W-20 Advanced Fuel Economy ugyanazt a védelmet biztosítja magas hőmérsékleten, mint a magasabb viszkozitású olajok, miközben a Mobil 1 termékcsalád legmagasabb szintű üzemanyag-megtaka-rítását nyújtja.

Főbb jellemzői és előnyei a következők:

• Alacsony viszkozitás, fejlett, teljesen szintetikus összetétel
• Kiváló termikus és oxidációs stabilitás
• Kiváló alacsony hőmérsékleti jellemzők
• Gondosan kiegyensúlyozott adalékrendszer
Előnyök:
• A motor hatékonyságát és üzemanyag-takarékosságát akár 2%-al javítja a leggyakrabban használt viszkozitási fokozatú olajokhoz képest. A tényleges megtakarítás függ a jármű/motor típusától, a külső hőmérséklettől, a vezetési körülményektől és a jelenleg használt motorolaj viszkozitásától.
• Lassabban öregedő olaj, hosszú távon védelmet biztosít
• Hideg időben gyors indítást és védelmet biztosít, meghosszabbítja a motor élettartamát
• Kiváló kenést és kopásvédelmet biztosít sokféle vezetési stílus és körülmény esetében, az enyhétől az erős igénybevételig mindenütt, ahol 5W-20 vagy 0W-20 viszkozitási fokozatú termék használata ajánlott

Felhasználási területek :

A Mobil 1 0W-20 Advanced Fuel Economy használatát az ExxonMobil valamennyi SAE 5W-20 és 0W-20 kenőanyagot igénylő helyen ajánlja minden típusú személygépkocsi, szabadidő-autó, furgon és könnyű tehergépkocsi számára.

• A Mobil 1 0W-20 Advanced Fuel Economy összetételét úgy alakítottuk ki, hogy kiváló védelmet és üzemanyag-takarékosságot biztosítson

• A Mobil 1 0W-20 Advanced Fuel Economy használatát különösen ajánljuk rendkívül hideg üzemi körülmények között, hogy gyors indítást és kenést biztosítson.

• Használata nem javasolt kétütemű motorokban és repülőgépmotorokban, csak ha a gyártó kifejezetten ajánlja és jóváhagyta.

Specifikációk és jóváhagyások A Mobil 1 0W-20 Advanced Fuel Economy
teljesíti, vagy túlteljesíti a következő előírásokat:

• API SN, SM, SL, SJ
• ILSAC GF-5
• Ford WSS-M2C947-A

A Mobil 1 0W-20 Advanced Fuel Economy az alábbi gépgyártói jóváhagyásokkal rendelkezik:

• GM Service Fill dexos1TM Gen 2 (ln.: D10101GH015)

Az ExxonMobil a Mobil 1 0W-20 Advanced Fuel Economy használatát a következő teljesítményszintű terméket igénylő helyeken is ajánlja:

• General Motors GM 6094M
• API CF

Adatok
Arukereso.hu Szállítási Idő
1
Arukereso.hu Szállítási Költség
1290
Kiszerelés
1 L
Ean
5055107435519
Üzemanyag típus
Benzin,Diesel
Tömeg
1 kg
Cikkszám
150959
Tömeg
1 kg/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!