Facebook

Hírek

2021.06.30 10:34
A legjobb motorolajok mellett rendelhetnek nálunk szűrőket, gyertyákat, akkumulátorokat és ablaktörlőlapátokat is. Természetesen az olajokhoz hasonlóan ezen termékeket is a legjobb márkákból válogattuk össze.
2021.06.29 11:12
Ajándékozzon www.MOTOROLAJBOLT.hu ajándékutalványt. Az utalványok elérhetőek 5000.- és 10000.-ft-os címletekben, természetesen több utalvány is vásárolható. Hasznos ajándék lehet, amennyiben ismerősének akit meg szeretne lepni van autója, de nem ismeri annak paramétereit. Az ajándékutalvány felhasználható minden az áruházban kapható termék (olajok, szűrők, akkumulátorok, téli termékek, stb.) és szolgáltatás fizetésére. Felhasználás előtt szívesen segítünk az autóhoz megfelelő termék vagy termékek kiválasztásában. Az utalványokat és a hozzájuk tartozó felhasználási kódot elektronikus formában juttatjuk el a vásárlóhoz. Az utalvány kinézete a képen látható. A megvásárolt utalványok 3 hónapig felhasználhatóak. Az utalványok kifizethetőek üzletünkben készpénzben, weboldalunkon bankkártyás fizetéssel, átutalással vagy utánvétellel is. (az utánvételes vásárlás átfutása kb. 2-3 nap) Az utalványokról természetesen minden esetben számlát állítunk ki.

TOP termékek

ÜDVÖZÖLJÜK MEGÚJULT HONLAPUNKON!

Ügyfélszolgálat: +36 20 8002222 | info@motorolajbolt.hu

Mobil DTE 10 Excel 68 20L hidraulikaolaj

Mobil DTE 10 Excel 68 20L hidraulikaolaj
-50%
Mobil DTE 10 Excel 68 20L hidraulikaolaj
Mobil Dte 10 Excel 68 20L hidraulikaolaj
Bővebben
Viszkozitás :
68
Típus :
Hidraulikaolaj
Gyártó :
Mobil
További adatok
Rendelhető
Raktáron = most elvihető
Rendelhető = 1-3 órán belül elvihető
118 680 Ft 
59 340 Ft
Részletek
A Mobil DTE 10 Excel ™ sorozat olyan nagyteljesítményű kopásgátló hidraulikaolaj, amelyet kifejezetten a modern, nagynyomású, ipari és mobil berendezések hidraulikus rendszerének igényeihez terveztek.
A Mobil DTE 10 Excel energiahatékonysága kizárólag a folyékony teljesítményre vonatkozik, összehasonlítva a hagyományos Mobil márkájú hidraulikus folyadékokkal.
Termékleírás:
• A Mobil DTE 10 Excel ™ sorozat olyan nagyteljesítményű kopásgátló hidraulikaolaj, amelyet kifejezetten a modern, nagynyomású, ipari és mobil berendezések hidraulikus rendszerének igényeihez terveztek.
• A Mobil DTE 10 Excel sorozat a kiválasztott alapolajokból és a szabadalmaztatott adalékrendszerből áll, hogy jól kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtson számos alkalmazásban. A termékek kiemelkedő oxidációt és termikus stabilitást tesznek lehetővé, amely hosszú olajfogyasztást tesz lehetővé és minimálisra csökkenti a betétképződést súlyos hidraulikus rendszerekben, nagynyomású, nagy teljesítményű szivattyúkkal. Az innovatív ultra tiszta teljesítmény megvédi a kritikus hidraulikus rendszer elemeit a hibás működéstől, mint például a szűk tolerancia szervo és az arányos szelepek, amelyek számos modern hidraulikus rendszerben találhatók. A nyírási stabil, nagy viszkozitású index lehetővé teszi a széles üzemi hőmérséklet tartományt, amely maximális hidraulikus hatékonyságot és komponensvédelmet biztosít alacsony és magas hőmérsékleten. A kiemelkedő légtelenítő tulajdonságok a védettséget növelik az alacsony tartózkodási idővel rendelkező rendszereknél, ami elősegíti a kavitáció és a mikroelevíziózás megelőzését. A gondosan kiválasztott alapolaj és adalékok lehetővé teszik az akut vízi toxicitási vizsgálatok (LC-50, OECD 203) átvitelét, és a cinkmentes kopásgátló rendszer magas fokú védelmet biztosít a hajtóműben, a lapátban és a dugattyús szivattyúknál, miközben minimalizálja a betétképződést.
• A széles körű laboratóriumi és üzemkészségi teszteléssel kifejlesztett Mobil DTE 10 Excel sorozat segíthet a hidraulikus hatékonyság számszerűsíthető növelésében a többi Mobil ™ hidraulikaolajhoz képest. Ez csökkentett energiafelhasználásra vagy megnövelt gépi teljesítményre vezethet, ami pénzmegtakarítást eredményezhet.
• Az ellenőrzött laboratóriumi hatékonysági tesztelés során a Mobil DTE 10 Excel-t úgy mérte, hogy a hidraulikus szivattyú hatékonyságának hat százalékos javulását eredményezze a Mobil DTE 20-hoz képest, amikor normál hidraulikus alkalmazásokkal működik.
• A Mobil DTE 10 Excel sorozat a modern hidraulikus rendszerek széles skáláján elvégzett további laboratóriumi és üzemi terepviszonyok során a Mobil hagyományos hidraulikus folyadékokkal összehasonlítva kiemelkedő olajélettartamot mutatott, ezeknek a folyadékoknak akár háromszorosát is meghaladva, miközben kiemelkedő a hidraulikus rendszer tisztasága és alkatrész-védelme. A Mobil DTE 10 Excel a magas viszkozitási index és a kiváló nyíróstabilitás értékét is kimutatta, olyan műveletekkel, amelyek -34 ° C-nál alacsonyabb hőmérsékleten és az ISO viszkozitási fokozat fenntartásával sikeresen működtek.
• A Mobil DTE 10 Excel-et szabványos lapátszivattyúkban is tesztelték, ellenőrzött körülmények között közvetlenül versengő termékekkel szemben. A 30 perces teszt végén a Mobil DTE 10 Excel kevesebb rendszerhőtermelést eredményezett, és a rendszer hőmérsékletét 6 ° C-7 ° C-kal csökkentették, mint bizonyos versenyképes termékek, amelyek azonos körülmények között működtek.
Energiahatékonyság:
• A Mobil DTE 10 Excel energiahatékonysága kizárólag a folyékony teljesítményre vonatkozik, összehasonlítva a hagyományos Mobil márkájú hidraulikus folyadékokkal. Az alkalmazott technológia lehetővé teszi a hidraulikus szivattyú hatékonyságának akár 6% -os növekedését a Mobil DTE 20-hoz képest, ha szabványos hidraulikai alkalmazásokkal ellenőrzött körülmények között tesztelik. Ennek a terméknek az energiahatékonysági igénye a folyadéknak az összes vonatkozó iparági szabványnak és protokollnak megfelelően végzett vizsgálati eredményén alapul.
Alkalmazások:
• Ipari és mobil berendezések hidraulikus rendszerek nagy nyomásokon és hőmérsékleteken működő kritikus alkalmazásokban
• Olyan hidraulikus rendszerek, amelyek betétfelépítésnek vannak kitéve, mint például kifinomult számítógépes numerikus vezérlésű (CNC) gépek, különösen akkor, ha szoros szervó-szelepeket használnak
• Olyan rendszerek, ahol a hideg indítás és a magas üzemi hőmérséklet jellemző
• Olyan rendszerek, amelyek nagy teherbírású és kopásállóságot igényelnek
• Különböző fémhulladékok felhasználásával készülékek széles választékát alkalmazó gépek
Tulajdonságok:
• A Mobil DTE 10 Excel sorozatú hidraulikaolajok kiváló hidraulikus rendszer hatékonyságot nyújtanak; ultra tiszta teljesítményt és magas folyadékállóságot biztosít.
• A hidraulikus hatásfok csökkentheti az energiafogyasztást az ipari és a mobil berendezések számára, csökkenti az üzemeltetési költségeket és növeli a termelékenységet.
• Kiváló oxidációjuk és termikus stabilitásuk segíthet az olaj- és a szűrőcsere-intervallumok meghosszabbításában, miközben segíti a tiszta rendszer biztosítását.
• Magas kopásállósági tulajdonságai és kiváló filmszilárdsági jellemzői magas szintű védelmet nyújtanak, ami nem csak kevesebb bontást eredményez, hanem javítja a termelési kapacitást.
Jellemzők Előnyök és potenciális előnyök
Kiváló hidraulikus hatásfok Potenciálisan csökkentett energiafogyasztás vagy fokozott rendszerérzékenység
Ultra tiszta teljesítmény Csökkentett rendszerbetétek, amelyek csökkentik a gép karbantartását és növelik az alkatrészek élettartamát
Nyírási stabil, magas viszkozitású index Tartós alkatrészvédelem széles hőmérsékleten
Oxidáció és termikus stabilitás Kíméletes üzemi körülmények között is növeli a folyadék élettartamát
Jó kompatibilitás az elasztomerekkel és a tömítésekkel Hosszú tömítési élettartam és kisebb karbantartás
Kopásálló tulajdonságok Segíti a kopást és védi a szivattyúkat és alkatrészeket a hosszabb élettartam érdekében
Kiváló levegőelválasztási jellemzők Segíti a levegőztetést és a kavitáció károsodását az alacsony tartózkodási idő alatt
Több fém kompatibilitás Kiváló teljesítményt és védelmet biztosít az összetett kohászat széles választékával
Specifikációk, jóváhagyások:
A Mobil DTE 10 Excel sorozat megfelel vagy meghaladja a következő követelményeket: 15 22 32 46 68 100 150
DIN 51524-2: 2006-09 x x x x x x x
DIN 51524-3: 2006-09 x x x x x
ISO 11158 L-HV x x x x x
JCMAS HK VG32W (JCMAS P 041: 2004) x
JCMAS HK VG46W (JCMAS P 041: 2004) x
Arburg x
Krauss-Maffei Kunststofftechnik x
Voith VN108 4.3.3 x x x
HOCNF Norvégia / NEMS x x x x x x x
A Mobil DTE 10 Excel Series a következő építői jóváhagyásokkal rendelkezik: 15 22 32 46 68 100 150
Denison HF-0 x x x
Eaton Vickers 694 (magában foglalja a korábbi I-286-S, M-2950-S vagy M-2952-S típusokat) x x x
Frank Mohn, Framo hidraulikus rakományszivattyúzás x
Örök Cincinnati P-70 P-69
ORTLINGHAUS-WERKE GMBH 9.2.10 x x x x
STROMAG AG TM-000 327 x

Adatok
Arukereso.hu Szállítási Idő
1
Arukereso.hu Szállítási Költség
1990
Kiszerelés
20L
Garancia
0
Emag Feldolgozási idő
0
Cikkszám
150662
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!