Facebook

Hírek

2021.06.30 10:34
A legjobb motorolajok mellett rendelhetnek nálunk szűrőket, gyertyákat, akkumulátorokat és ablaktörlőlapátokat is. Természetesen az olajokhoz hasonlóan ezen termékeket is a legjobb márkákból válogattuk össze.
2021.06.29 11:12
Ajándékozzon www.MOTOROLAJBOLT.hu ajándékutalványt. Az utalványok elérhetőek 5000.- és 10000.-ft-os címletekben, természetesen több utalvány is vásárolható. Hasznos ajándék lehet, amennyiben ismerősének akit meg szeretne lepni van autója, de nem ismeri annak paramétereit. Az ajándékutalvány felhasználható minden az áruházban kapható termék (olajok, szűrők, akkumulátorok, téli termékek, stb.) és szolgáltatás fizetésére. Felhasználás előtt szívesen segítünk az autóhoz megfelelő termék vagy termékek kiválasztásában. Az utalványokat és a hozzájuk tartozó felhasználási kódot elektronikus formában juttatjuk el a vásárlóhoz. Az utalvány kinézete a képen látható. A megvásárolt utalványok 3 hónapig felhasználhatóak. Az utalványok kifizethetőek üzletünkben készpénzben, weboldalunkon bankkártyás fizetéssel, átutalással vagy utánvétellel is. (az utánvételes vásárlás átfutása kb. 2-3 nap) Az utalványokról természetesen minden esetben számlát állítunk ki.

TOP termékek

ÜDVÖZÖLJÜK MEGÚJULT HONLAPUNKON!

Ügyfélszolgálat: +36 20 8002222 | info@motorolajbolt.hu

Mobil Mobilube HD 80W-90 20L hajtóműolaj

Mobil Mobilube HD 80W-90 20L hajtóműolaj
-50%
Mobil Mobilube HD 80W-90 20L hajtóműolaj
Mobil Mobilube HD 80W-90 20L hajtóműolaj
Bővebben
Felhasználás :
Haszongépjármű és mezőgazdasági
Viszkozitás :
80W90
Típus :
Hajtóműolaj / váltóolaj
Gyártó :
Mobil
További adatok
Rendelhető
Raktáron = most elvihető
Rendelhető = 1-3 órán belül elvihető
110 480 Ft 
55 240 Ft
Részletek
Mobilube HD 80W-90 váltóolaj
• Nagy teljesítményű, nagy igénybevételre tervezett hajtóműolaj, nagy teljesítményű alapolajból és korszerű adalékcsomagból készül.
• Kifejezetten közlekedési célú alkalmazásokra készülnek, többek között olyan nagy terhelésnek kitett tengelyek és tengelykapcsolók számára, ahol nagy nyomás és lökésszerű terhelés várható.
• Kiváló teljesítményt nyújt mindenütt, ahol API GL-5 teljesítményszintű hajtóműolajra van szükség.
• Napjaink nehéz erőgépei nagy teljesítmény-követelményeket támasztanak a vezérművek kenőanyagaival szemben.
• A nagyobb sebesség és nyomaték, illetve megnövelt terhelés javított összetételt kíván meg, hogy a berendezések üzemeltetési költségei optimálisak legyenek, valamint elérhető legyen a berendezések maximális élettartama.
• A hosszabb szervizperiódusok további követelményeket támasztanak a hajtóműolajokkal szemben, ezért hatékony alapolajat és adalékcsomagot kell felhasználni.
• A Mobilube HD hajtóműolajokat úgy alakították ki, hogy mindezen kihívásoknak megfeleljenek.

Specifikáció:
• API GL-5

Adatok
Arukereso.hu Szállítási Idő
1
Arukereso.hu Szállítási Költség
1290
Kiszerelés
20 L
Garancia
0
Emag Feldolgozási idő
0
Tömeg
20 kg
Cikkszám
127732
Tömeg
20 kg/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!