TOP termékek

Ügyfélszolgálat: +36 20 8002222 | info@motorolajbolt.hu

Mobil SHC 629 20L hajtóműolaj

Mobil SHC 629 20L hidraulikaolaj
-50%
Mobil SHC 629 20L hajtóműolaj
Mobil SHC 629 20L hajtóműolaj
Bővebben
Viszkozitás :
150
Típus :
Hidraulikaolaj
Gyártó :
Mobil
További adatok
Boltunkban polcon
Boltunkban polcon = azonnal elvihető
Raktáron = 1-3 órán belül elvihető
232 960 Ft 
116 480 Ft
Egységár: 5 824 Ft/liter
Részletek
Mobil SHC 600 sorozatú kenőanyagok kivételes teljesítményű fogaskerekek és csapágyolajok, amelyek kiemelkedő szolgáltatásokat nyújtanak a berendezések védelmében, az olaj élettartamában és a problémamentes működésben.
A Mobil SHC 600 termékek kiváló alacsony hőmérsékleti tulajdonságokkal rendelkeznek, valamint jobb levegőkibocsátási teljesítményt nyújtanak az alacsony viszkozitásúaknál.
Ezek a tudományosan megtervezett olajok a legújabb, szabadalmaztatott és szabadalmaztatott Mobil SHC technológiával készülnek, így kiemelkedő és kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtanak igényes alkalmazásokban magas és alacsony hőmérsékleten. Ezek a termékek ellenállnak a mechanikai nyírásnak, még a nagy terhelésű fogaskerekeknél és a nagy nyírószilárdságú alkalmazásoknál is, így gyakorlatilag nincsen viszkozitáscsökkenés.

A Mobil SHC 600-as termékek alacsony húzószilárdságúak az ásványi olajokhoz képest, amelyek az alkalmazott alapkészletek molekulaszerkezetéből származnak. Ez alacsony folyadék súrlódást eredményez a nem megfelelő felületek, például fogaskerekek és gördülőcsapágyak terhelési zónájában. Az alacsony folyású súrlódás alacsonyabb üzemi hőmérsékletet és jobb sebességfokozatot eredményez, ami csökkenti az energiafogyasztást. A Mobil SHC 600 sorozat termékei az ellenőrzött laboratóriumi tesztelésben (*) 3,6% -os javulást mutattak az energiahatékonyság terén. A Mobil SHC 600-as sorozatú formulák kiváló ellenállást biztosítanak az oxidáció és a lerakódás kialakulásához is magas hőmérsékleteken, valamint a rozsdásodás és korrózió, a kopásgátlás, a lecsökkentés, a habzásszabályozás és a légtelenítési tulajdonságok, valamint a többfém kompatibilitás ellen.
Felhasználás:
• Bár a Mobil SHC 600 sorozat általában összeegyeztethető az ásványolaj alapú termékekkel, az adalékanyagok csökkenthetik teljesítményüket. Ezért javasoljuk, hogy mielőtt a rendszert a Mobil SHC 600-as termék egyikére cserélné, alaposan ki kell tisztítani és átöblíteni, hogy maximális teljesítményt nyújtson.
• A Mobil SHC 600 Series olajok kompatibilisek a legtöbb NBR, FKM és a legtöbb egyéb elasztomer tömítőanyaggal, amelyeket ásványi olajokkal használnak. Az elasztomerekben jelentős eltérések vannak. A legjobb eredmény elérése érdekében ellenőrizze a kompatibilitást a készülék beszállítójától, a fólia gyártójától vagy a helyi cég képviselőjétől.
Alkalmazások:
A Mobil SHC 600-as sorozatú kenőanyagokat számos olyan fogaskerék- és csapágyfelhasználásnál ajánljuk, ahol magas vagy alacsony hőmérsékletet tapasztalnak, vagy ahol az üzemi hőmérséklet vagy az olajtömeg-hőmérséklet olyan, hogy a hagyományos kenőanyagok nem kielégítik az élettartamot, vagy ahol jobb hatékonyságra van szükség. Különösen hatásosak olyan alkalmazásokban, ahol az alkatrészcsere, a rendszer tisztítása és a kenőanyag-változások karbantartási költségei magasak. Különleges alkalmazásokhoz a megfelelő viszkozitási fokozat kiválasztása szükséges, és a következőket tartalmazza:Tele van az élethajtóművekhez, különösen magas arányú / alacsony hatékonyságú csigahajtásokhoz
• Távtávolságú hajtóművek, ahol az olajcsere nehéz
• Alacsony hőmérsékletű alkalmazások, mint például a sífelvonók, ahol a szezonális olajcsere elkerülhető
• Keverőcsapágyak és görgőscsapágyak, ahol magas hőmérséklet érhető el
• Műanyag kalanderek
• Súlyos centrifuga alkalmazások, beleértve a tengeri centrifugákat
• Vasúti A / C vontató hajtások
• A Mobil SHC 626, 627, 629 és 630 alkalmasak a földgázt összegyűjtő olajfogyasztott forgócsigás kompresszorokra, a földgáz-összegyűjtésre, a szén-dioxidra és a gázgázokra
• A Mobil SHC 629, 630, 632, 634, 636 és 639 típusokat a Siemens AG jóváhagyta a Flender hajtóművekben való használatra
Tulajdonságok:
• A Mobil SHC márkájú kenőanyagokat az egész világon elismerik és elismerik az innováció és a kiváló teljesítmény érdekében. Ezek a molekulárisan megtervezett és úttörő kutatói által kifejlesztett szintetikus termékek megtestesülik a folyamatos technológia iránti elkötelezettségük, hogy kimagasló kenőtermékeket biztosítsanak. A Mobil SHC 600 sorozat fejlesztését a tudósok és az alkalmazási szakemberek szoros kapcsolata előzte meg a legfontosabb eredeti berendezésgyártókkal (OEM) annak érdekében, hogy a termékek kiemelkedő teljesítményt nyújtsanak a folyamatosan fejlődő ipari berendezések tervezésében.
• A legfontosabb berendezésgyártókkal végzett munkánk segített meger?síteni a saját laboratóriumi és rig tesztjeink eredményeit, bemutatva a Mobil SHC 600 sorozatú ken?anyagok kivételes teljesítményét. Nem utolsósorban az OEM-kkel együttműködve bemutatott előnyök közül az ásványolajokhoz viszonyítva 3,6% -os energiahatékonysági javulást eredményezhet (*). Ezek az előnyök különösen a nagy mechanikai veszteségű berendezésekben, például nagy arányú csigakerékben nyilvánvalóak.
• A Mobil SHC 600 sorozatú olajok legújabb Mobil SHC technológiájának kifejlesztése érdekében a termékkészítő tudósok kivételes termikus / oxidatív ellenállóképességük miatt kiválaszthatják az alapolajokat, és kiegyensúlyozott adalékrendszerrel ötvözik őket, amely kiegészíti az alapolajok inherens előnyeit kiváló olajélettartamot, betétfelügyeletet és hő- / oxidatív és kémiai lebomlással szembeni ellenállást biztosít. Ez a kiszerelési módszer alacsony hőmérsékleti folyóképességet eredményez, amely meghaladja számos hagyományos ásványi termékét, és kulcsfontosságú előny a távoli, alacsony környezeti hőmérsékletű alkalmazásokhoz. A Mobil SHC 600 sorozatú olajok a következő jellemzőkkel és előnyökkel járnak:
Specifikációk, jóváhagyások:
A Mobil SHC 600-as sorozat megfelel vagy meghaladja a következő követelményeket: 624 625 626 627 629 630 632 634 636 639
AGMA 9005 E02 x x x x x x x x x x
DIN 51517-3 CLP x x x x x x x
ISO 12925-1 CKB x
ISO 12925-1 CKD x x x x x x x x x

Adatok
Kiszerelés
20 L
Tömeg
20 kg
Cikkszám
151859
Tömeg
20 kg/db
Figyelmeztetés

2.2. CÍMKÉZÉSI ALAPFOGALMAK
Az (EC) 1272/2008 rendeletnek megfelelően nem címklzett elemek
2.3. EGYÉB VESZÉLYEK
Fizikai/kémiai veszélyek:
Nincs jelentős veszély.
Egészségügyi veszélyek:
A magasnyomású injektálás a bőr alá, komoly károsodást okozhat. Túlzott expozíció szem, bőr és légzőszervi
irritációt okozhat.
Környezeti veszélyek:
Nincs jelentős veszély. Az anyag nem teljesíti a PBT vagy vPvB követelményeket a REACH XIII.Melléklete
szerint.

 

Biztonsági adatlap: https://motorolajbolt.hu/shop_ordered/74797/pic/BiztonsagiAdatlapok/Mobil_SHC_629_20L_hajtomuolaj_biztonsagi_adatlap.pdf

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!