Facebook

Hírek

2021.06.30 10:34
A legjobb motorolajok mellett rendelhetnek nálunk szűrőket, gyertyákat, akkumulátorokat és ablaktörlőlapátokat is. Természetesen az olajokhoz hasonlóan ezen termékeket is a legjobb márkákból válogattuk össze.
2021.06.29 11:12
Ajándékozzon www.MOTOROLAJBOLT.hu ajándékutalványt. Az utalványok elérhetőek 5000.- és 10000.-ft-os címletekben, természetesen több utalvány is vásárolható. Hasznos ajándék lehet, amennyiben ismerősének akit meg szeretne lepni van autója, de nem ismeri annak paramétereit. Az ajándékutalvány felhasználható minden az áruházban kapható termék (olajok, szűrők, akkumulátorok, téli termékek, stb.) és szolgáltatás fizetésére. Felhasználás előtt szívesen segítünk az autóhoz megfelelő termék vagy termékek kiválasztásában. Az utalványokat és a hozzájuk tartozó felhasználási kódot elektronikus formában juttatjuk el a vásárlóhoz. Az utalvány kinézete a képen látható. A megvásárolt utalványok 3 hónapig felhasználhatóak. Az utalványok kifizethetőek üzletünkben készpénzben, weboldalunkon bankkártyás fizetéssel, átutalással vagy utánvétellel is. (az utánvételes vásárlás átfutása kb. 2-3 nap) Az utalványokról természetesen minden esetben számlát állítunk ki.

TOP termékek

ÜDVÖZÖLJÜK MEGÚJULT HONLAPUNKON!

Ügyfélszolgálat: +36 20 8002222 | info@motorolajbolt.hu

Mobil SHC 629 20L hajtóműolaj

Mobil SHC 629 20L hidraulikaolaj
-50%
Mobil SHC 629 20L hajtóműolaj
Mobil SHC 629 20L hajtóműolaj
Bővebben
Viszkozitás :
150
Típus :
Hidraulikaolaj
Gyártó :
Mobil
További adatok
Rendelhető
Raktáron = most elvihető
Rendelhető = 1-3 órán belül elvihető
232 962 Ft 
116 481 Ft
Részletek
Mobil SHC 600 sorozatú kenőanyagok kivételes teljesítményű fogaskerekek és csapágyolajok, amelyek kiemelkedő szolgáltatásokat nyújtanak a berendezések védelmében, az olaj élettartamában és a problémamentes működésben.
A Mobil SHC 600 termékek kiváló alacsony hőmérsékleti tulajdonságokkal rendelkeznek, valamint jobb levegőkibocsátási teljesítményt nyújtanak az alacsony viszkozitásúaknál.
Ezek a tudományosan megtervezett olajok a legújabb, szabadalmaztatott és szabadalmaztatott Mobil SHC technológiával készülnek, így kiemelkedő és kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtanak igényes alkalmazásokban magas és alacsony hőmérsékleten. Ezek a termékek ellenállnak a mechanikai nyírásnak, még a nagy terhelésű fogaskerekeknél és a nagy nyírószilárdságú alkalmazásoknál is, így gyakorlatilag nincsen viszkozitáscsökkenés.

A Mobil SHC 600-as termékek alacsony húzószilárdságúak az ásványi olajokhoz képest, amelyek az alkalmazott alapkészletek molekulaszerkezetéből származnak. Ez alacsony folyadék súrlódást eredményez a nem megfelelő felületek, például fogaskerekek és gördülőcsapágyak terhelési zónájában. Az alacsony folyású súrlódás alacsonyabb üzemi hőmérsékletet és jobb sebességfokozatot eredményez, ami csökkenti az energiafogyasztást. A Mobil SHC 600 sorozat termékei az ellenőrzött laboratóriumi tesztelésben (*) 3,6% -os javulást mutattak az energiahatékonyság terén. A Mobil SHC 600-as sorozatú formulák kiváló ellenállást biztosítanak az oxidáció és a lerakódás kialakulásához is magas hőmérsékleteken, valamint a rozsdásodás és korrózió, a kopásgátlás, a lecsökkentés, a habzásszabályozás és a légtelenítési tulajdonságok, valamint a többfém kompatibilitás ellen.
Felhasználás:
• Bár a Mobil SHC 600 sorozat általában összeegyeztethető az ásványolaj alapú termékekkel, az adalékanyagok csökkenthetik teljesítményüket. Ezért javasoljuk, hogy mielőtt a rendszert a Mobil SHC 600-as termék egyikére cserélné, alaposan ki kell tisztítani és átöblíteni, hogy maximális teljesítményt nyújtson.
• A Mobil SHC 600 Series olajok kompatibilisek a legtöbb NBR, FKM és a legtöbb egyéb elasztomer tömítőanyaggal, amelyeket ásványi olajokkal használnak. Az elasztomerekben jelentős eltérések vannak. A legjobb eredmény elérése érdekében ellenőrizze a kompatibilitást a készülék beszállítójától, a fólia gyártójától vagy a helyi cég képviselőjétől.
Alkalmazások:
A Mobil SHC 600-as sorozatú kenőanyagokat számos olyan fogaskerék- és csapágyfelhasználásnál ajánljuk, ahol magas vagy alacsony hőmérsékletet tapasztalnak, vagy ahol az üzemi hőmérséklet vagy az olajtömeg-hőmérséklet olyan, hogy a hagyományos kenőanyagok nem kielégítik az élettartamot, vagy ahol jobb hatékonyságra van szükség. Különösen hatásosak olyan alkalmazásokban, ahol az alkatrészcsere, a rendszer tisztítása és a kenőanyag-változások karbantartási költségei magasak. Különleges alkalmazásokhoz a megfelelő viszkozitási fokozat kiválasztása szükséges, és a következőket tartalmazza:Tele van az élethajtóművekhez, különösen magas arányú / alacsony hatékonyságú csigahajtásokhoz
• Távtávolságú hajtóművek, ahol az olajcsere nehéz
• Alacsony hőmérsékletű alkalmazások, mint például a sífelvonók, ahol a szezonális olajcsere elkerülhető
• Keverőcsapágyak és görgőscsapágyak, ahol magas hőmérséklet érhető el
• Műanyag kalanderek
• Súlyos centrifuga alkalmazások, beleértve a tengeri centrifugákat
• Vasúti A / C vontató hajtások
• A Mobil SHC 626, 627, 629 és 630 alkalmasak a földgázt összegyűjtő olajfogyasztott forgócsigás kompresszorokra, a földgáz-összegyűjtésre, a szén-dioxidra és a gázgázokra
• A Mobil SHC 629, 630, 632, 634, 636 és 639 típusokat a Siemens AG jóváhagyta a Flender hajtóművekben való használatra
Tulajdonságok:
• A Mobil SHC márkájú kenőanyagokat az egész világon elismerik és elismerik az innováció és a kiváló teljesítmény érdekében. Ezek a molekulárisan megtervezett és úttörő kutatói által kifejlesztett szintetikus termékek megtestesülik a folyamatos technológia iránti elkötelezettségük, hogy kimagasló kenőtermékeket biztosítsanak. A Mobil SHC 600 sorozat fejlesztését a tudósok és az alkalmazási szakemberek szoros kapcsolata előzte meg a legfontosabb eredeti berendezésgyártókkal (OEM) annak érdekében, hogy a termékek kiemelkedő teljesítményt nyújtsanak a folyamatosan fejlődő ipari berendezések tervezésében.
• A legfontosabb berendezésgyártókkal végzett munkánk segített meger?síteni a saját laboratóriumi és rig tesztjeink eredményeit, bemutatva a Mobil SHC 600 sorozatú ken?anyagok kivételes teljesítményét. Nem utolsósorban az OEM-kkel együttműködve bemutatott előnyök közül az ásványolajokhoz viszonyítva 3,6% -os energiahatékonysági javulást eredményezhet (*). Ezek az előnyök különösen a nagy mechanikai veszteségű berendezésekben, például nagy arányú csigakerékben nyilvánvalóak.
• A Mobil SHC 600 sorozatú olajok legújabb Mobil SHC technológiájának kifejlesztése érdekében a termékkészítő tudósok kivételes termikus / oxidatív ellenállóképességük miatt kiválaszthatják az alapolajokat, és kiegyensúlyozott adalékrendszerrel ötvözik őket, amely kiegészíti az alapolajok inherens előnyeit kiváló olajélettartamot, betétfelügyeletet és hő- / oxidatív és kémiai lebomlással szembeni ellenállást biztosít. Ez a kiszerelési módszer alacsony hőmérsékleti folyóképességet eredményez, amely meghaladja számos hagyományos ásványi termékét, és kulcsfontosságú előny a távoli, alacsony környezeti hőmérsékletű alkalmazásokhoz. A Mobil SHC 600 sorozatú olajok a következő jellemzőkkel és előnyökkel járnak:
Specifikációk, jóváhagyások:
A Mobil SHC 600-as sorozat megfelel vagy meghaladja a következő követelményeket: 624 625 626 627 629 630 632 634 636 639
AGMA 9005 E02 x x x x x x x x x x
DIN 51517-3 CLP x x x x x x x
ISO 12925-1 CKB x
ISO 12925-1 CKD x x x x x x x x x

Adatok
Arukereso.hu Szállítási Idő
1
Arukereso.hu Szállítási Költség
1290
Kiszerelés
20 L
Garancia
0
Emag Feldolgozási idő
0
Tömeg
20 kg
Cikkszám
151859
Tömeg
20 kg/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!