Facebook

Hírek

2021.06.30 10:34
A legjobb motorolajok mellett rendelhetnek nálunk szűrőket, gyertyákat, akkumulátorokat és ablaktörlőlapátokat is. Természetesen az olajokhoz hasonlóan ezen termékeket is a legjobb márkákból válogattuk össze.
2021.06.29 11:12
Ajándékozzon www.MOTOROLAJBOLT.hu ajándékutalványt. Az utalványok elérhetőek 5000.- és 10000.-ft-os címletekben, természetesen több utalvány is vásárolható. Hasznos ajándék lehet, amennyiben ismerősének akit meg szeretne lepni van autója, de nem ismeri annak paramétereit. Az ajándékutalvány felhasználható minden az áruházban kapható termék (olajok, szűrők, akkumulátorok, téli termékek, stb.) és szolgáltatás fizetésére. Felhasználás előtt szívesen segítünk az autóhoz megfelelő termék vagy termékek kiválasztásában. Az utalványokat és a hozzájuk tartozó felhasználási kódot elektronikus formában juttatjuk el a vásárlóhoz. Az utalvány kinézete a képen látható. A megvásárolt utalványok 3 hónapig felhasználhatóak. Az utalványok kifizethetőek üzletünkben készpénzben, weboldalunkon bankkártyás fizetéssel, átutalással vagy utánvétellel is. (az utánvételes vásárlás átfutása kb. 2-3 nap) Az utalványokról természetesen minden esetben számlát állítunk ki.

TOP termékek

ÜDVÖZÖLJÜK MEGÚJULT HONLAPUNKON!

Ügyfélszolgálat: +36 20 8002222 | info@motorolajbolt.hu

Motul 300V Le Mans 20W-60 2L motorolaj

Motul 300V Le Mans 20W-60 2L motorolaj
-50%
Motul 300V Le Mans 20W-60 2L motorolaj
Motul 300V Le Mans 20W-60 2L motorolaj
Bővebben
Felhasználás :
Személy és kisteher
Viszkozitás :
20W60
Típus :
Motorolaj
Gyártó :
Motul
Gyártástechnológia :
Észter
További adatok
Rendelhető
Raktáron = most elvihető
Rendelhető = 1-3 órán belül elvihető
32 620 Ft 
16 310 Ft
Részletek
Motul 300V Power 20W-60 verseny motorolaj

FELHASZNÁLÁS

Minden szívó, turbófeltöltős vagy kompresszoros, befecskendezéses (közvetlen/közvetett) vagy karburátoros benzines vagy dízelmotor.
Hangolt motorokhoz és nagy teljesítményű autókhoz, amelyek széles fordulatszám- és hőmérséklet-tartományban üzemelnek, erőltetett vezetési körülmények között.
Alkalmas minden típusú üzemanyaghoz, benzinhez, dízelhez és bioüzemanyaghoz (különösen etanolhoz).

SZABVÁNYOK

A jelenlegi szabványokat túlteljesíti

FELHASZNÁLÁSI TÍPUS: Körpálya, Drag verseny, Drift, Endurance, GT, Hillclimb, Classic, Rally, Rally Cross, Pályanapok, Tuning...
A megfelelő használatról érdeklődjön tuning szervizpartnerénél.

ESTER Core® technológia

A MOTUL évtizedek óta fejleszt nagy teljesítményű szintetikus észter alapú kenőanyagokat.

A 300V sorozat a MOTUL szabadalmaztatott ESTER Core® technológiájának legújabb fejlesztéseit tartalmazza a maximális motorteljesítmény biztosítása érdekében.
A MOTUL tökéletes szinergiaképletet hozott létre. A teljesítmény a megbízhatóság és a kopásvédelem veszélyeztetése nélkül.
Növelje a motor teljesítményét és védelmét az Észter technológiával más nagy teljesítményű szintetikus és szerves anyagokkal szemben.
Az észterek poláris molekulák, ezért vonzódnak a fémes felületekhez. Az ESTER Core® technológia optimalizált polaritást biztosít az olajfilm maximális tapadásához a motor védelmének, megbízhatóságának és vezethetőségének növelése érdekében, még a legszélsőségesebb körülmények között is.
Az exkluzív technológia, amelyet csak a 300V garantál:
• Maximális teljesítmény: Súrlódáscsökkentés a maximális teljesítmény és nyomaték érdekében minden fordulatszámon.
• Megbízhatóság: Nagy nyírási stabilitás a maximális olajfilm ellenállás és a motorkopás csökkentése érdekében.
• Élettartam: Megnövelt oxidációs ellenállás a motor és az olaj hosszabb élettartama érdekében

MOTUL 300V POWER 20W-60 verseny motorolaj ESTER Core® technológia

A MOTUL 300V LE MANS sorozat bizonyos versenyalmazásokhoz alkalmas, és különösen ajánlott tartós, Enduance, drift... stb, vagy classic versenymotorokhoz (újraépített motorok), amelyek magas kopásvédelmet igényelnek, nagyon stabil és állandó olajnyomás mellett.
- A használati útmutatóban javasolt viszkozitási fokozatnak megfelelően állítsa be vagy válassza ki a megfelelő 300 V-os viszkozitási fokozatot.

Adatok
Arukereso.hu Szállítási Idő
1
Arukereso.hu Szállítási Költség
1990
Kiszerelés
2 L
Garancia
0
Emag Feldolgozási idő
0
Üzemanyag típus
Benzin,Diesel
Tömeg
2 kg
Cikkszám
MOT110824
Tömeg
2 kg/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek