Facebook

Hírek

2021.06.30 10:34
A legjobb motorolajok mellett rendelhetnek nálunk szűrőket, gyertyákat, akkumulátorokat és ablaktörlőlapátokat is. Természetesen az olajokhoz hasonlóan ezen termékeket is a legjobb márkákból válogattuk össze.
2021.06.29 11:12
Ajándékozzon www.MOTOROLAJBOLT.hu ajándékutalványt. Az utalványok elérhetőek 5000.- és 10000.-ft-os címletekben, természetesen több utalvány is vásárolható. Hasznos ajándék lehet, amennyiben ismerősének akit meg szeretne lepni van autója, de nem ismeri annak paramétereit. Az ajándékutalvány felhasználható minden az áruházban kapható termék (olajok, szűrők, akkumulátorok, téli termékek, stb.) és szolgáltatás fizetésére. Felhasználás előtt szívesen segítünk az autóhoz megfelelő termék vagy termékek kiválasztásában. Az utalványokat és a hozzájuk tartozó felhasználási kódot elektronikus formában juttatjuk el a vásárlóhoz. Az utalvány kinézete a képen látható. A megvásárolt utalványok 3 hónapig felhasználhatóak. Az utalványok kifizethetőek üzletünkben készpénzben, weboldalunkon bankkártyás fizetéssel, átutalással vagy utánvétellel is. (az utánvételes vásárlás átfutása kb. 2-3 nap) Az utalványokról természetesen minden esetben számlát állítunk ki.

TOP termékek

ÜDVÖZÖLJÜK MEGÚJULT HONLAPUNKON!

Ügyfélszolgálat: +36 20 8002222 | info@motorolajbolt.hu

Motul Auto Cool Optimal -37 5L fagyálló hűtőfolyadék

Motul Auto Cool Optimal -37 5L fagyálló hűtőfolyadék
-29%

Motul Auto Cool Optimal -37 5L fagyálló hűtőfolyadék

Motul Auto Cool Optimal -37 5L fagyálló hűtőfolyadék
Bővebben
Típus :
Fagyálló folyadék
Gyártó :
Motul
További adatok
Rendelhető
Raktáron = most elvihető
Rendelhető = 1-3 órán belül elvihető
11 200 Ft
8 000 Ft
Részletek
Motul Auto Cool Optimal fagyálló (-37°C) 1 L bemutatása
A Motul Auto Cool Optimal -37°C egy UV narancs színű szerves inhibitorokat tartalmazó, mono-etilénglikol bázisú, készre kevert fagyálló-hűtőfolyadék modern benzin- és gázolaj üzemű személyautókhoz, haszonjárművekhez és motorkerékpárokhoz.
• Az OAT hűtőfolyadék-technológia kiváló hőcserét biztosít, és így javítja a motor hűtési hatékonyságát és megakadályozza a felforrást.
• Ez a szerves technológia olyan korróziógátló tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek magas hőmérsékleten és hosszabb használat után is fennmaradnak.

• A korróziógátló adalékok ellenállóképessége lehetővé teszi a hosszabb csereciklusokat, valamint garantálja a vízszivattyú védelmét, megakadályozza a kavitációt.
• Tömítésekre, tömlőkre, csövekre és műanyag alkatrészekre nem veszélyes. Nitritmentes, aminmentes, foszfátmentes, borátmentes, szilikátmentes.
• Ne keverje nem szerves inhibitort tartalmazó hűtőfolyadékkal! Keserítő adalékot tartalmaz a véletlen emberi fogyasztás megelőzésére.
• Fagyvédelem: -37°C-ig

Adatok
Arukereso.hu Szállítási Idő
1
Arukereso.hu Szállítási Költség
1990
Kiszerelés
5L
Cikkszám
A-C_OPTIMAL_5L