TOP termékek

Ügyfélszolgálat: +36 20 8002222 | info@motorolajbolt.hu

Motul Kart Grand Prix 2T 1L motorolaj

Motul Kart Grand Prix 2T 1L motorolaj
-54%
Motul Kart Grand Prix 2T 1L motorolaj
Motul Kart Grand Prix 2T 1L motorolaj
Bővebben
Felhasználás :
Motorkerékpár
Viszkozitás :
2T
Típus :
Motorolaj
Gyártó :
Motul
Gyártástechnológia :
Szintetikus
További adatok
Boltunkban polcon
Boltunkban polcon = azonnal elvihető
Raktáron = 1-3 órán belül elvihető
13 982 Ft 
6 480 Ft
Egységár: 6 480 Ft/liter
Részletek
MOTUL KART Grand Prix 2T
Speciálisan a gokart versenyzéshez kifejlesztett, észter alapú, teljesen szintetikus Kart Grand Prix 2T motorolaj kb 23.000 ford/perc fordulatszámig egyenletesen működik. Mindenféle benzinhez, de csak előzetes keverékképzésre felhasználható.

• Ez a versenyolaj észter bázissal készül, semmiféle hagyományos nyersanyag nem rendelkezik ilyen meggyőző erényekkel. Az állati-növényi zsírokból és alkoholból nyert szintézis következtében az észter a természetes eredetnek megfelelően a többfokozatú olajok minden lényeges tulajdonságát magában hordozza.

• Emellett a motorolaj olyan magas, természetes viszkozitásindex-szel (VI) rendelkezik, mint egyetlen más, adalékokkal javított viszkozitásindex-ű motorolaj sem. A következmény a szokatlanul magas nyírásstabilitás, ami az olaj ellenálló képességét még maximális terhelés mellett is megőrzi.
• Az észter zsírossága csökkenti a súrlódást. Az olaj megőrzi minőségét és kenésbiztonságát a hosszú távú versenyeken is. Kémiai tulajdonságai a motor üzemi hőmérsékletét jelentősen csökkentik. A versenyek folyamán 10 %-ig terjedő csökkenést mértek. Ez egy olyan mutató, amely a motorok teljesítmény hatékonyságának növekedését jellemzi és versenyek sorsát döntheti el.

• Itt kell megjegyezni a kiemelkedő kenési tulajdonságot is. Ez biztosítja a megfelelő motorteljesítményt a magas fordulatszám tartományokban a hengerekben létrehozott kompresszió magas értéken tartásával.

• A csapatok minden alkalommal megemlítik az észter termékek tisztító hatását is. Érzékelhetően meggátolják lerakódások képződését, biztosítva ezáltal a hajtóműből kinyerhető maximális teljesítmény elérését.

• A versenymotorokból kihozható maximális teljesítmény érdekében, illetve a szériamotorok tuningolása következtében a forgattyús és vezérmű tengelyen, valamint a hajtórúdcsapágyon nagyobb nyomások keletkeznek. A fölényes technológiának köszönhetően az észterolaj esetünkben tökéletes kenésbiztonságot nyújt.
Szabványok:
• API TC - TSC 3,
• FMK engedély

Adatok
Kiszerelés
1 L
Ean
3374650002941
Üzemanyag típus
Benzin
Tömeg
1 kg
Cikkszám
MOT105884
Tömeg
1 kg/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek