Hírek

2021.06.30 10:34
A legjobb motorolajok mellett rendelhetnek nálunk szűrőket, gyertyákat, akkumulátorokat és ablaktörlőlapátokat is. Természetesen az olajokhoz hasonlóan ezen termékeket is a legjobb márkákból válogattuk össze.
2021.06.29 11:12
Ajándékozzon www.MOTOROLAJBOLT.hu ajándékutalványt. Az utalványok elérhetőek 5000.- és 10000.-ft-os címletekben, természetesen több utalvány is vásárolható. Hasznos ajándék lehet, amennyiben ismerősének akit meg szeretne lepni van autója, de nem ismeri annak paramétereit. Az ajándékutalvány felhasználható minden az áruházban kapható termék (olajok, szűrők, akkumulátorok, téli termékek, stb.) és szolgáltatás fizetésére. Felhasználás előtt szívesen segítünk az autóhoz megfelelő termék vagy termékek kiválasztásában. Az utalványokat és a hozzájuk tartozó felhasználási kódot elektronikus formában juttatjuk el a vásárlóhoz. Az utalvány kinézete a képen látható. A megvásárolt utalványok 3 hónapig felhasználhatóak. Az utalványok kifizethetőek üzletünkben készpénzben, weboldalunkon bankkártyás fizetéssel, átutalással vagy utánvétellel is. (az utánvételes vásárlás átfutása kb. 2-3 nap) Az utalványokról természetesen minden esetben számlát állítunk ki.

TOP termékek

Ügyfélszolgálat: +36 20 8002222 | info@motorolajbolt.hu

Shell Shell Tellus S2 MX46 209L hidraulika olaj

Shell Shell Tellus S2 MX46 209L hidraulika olaj
-50%
Shell Shell Tellus S2 MX46 209L hidraulika olaj
Shell Shell Tellus S2 MX46 209L hidraulika olaj
Bővebben
Felhasználás :
Ipar
Viszkozitás :
46
Típus :
Hidraulikaolaj
Gyártó :
Shell
További adatok
Raktáron
Boltunkban polcon = azonnal elvihető
Raktáron = 1-3 órán belül elvihető
695 000 Ft 
347 500 Ft
Egységár: 1 663 Ft/liter
Részletek

Shell Tellus S2 MX

Ipari hidraulika folyadék, Group II bázisolaj technológia, ipari alkalmazások

A Shell Tellus S2 MX folyadékok nagy teljesítményű hidraulika folyadékok, amelyek Group II-es bázisolajokon alapulnak azért, hogy a legtöbb gyári és számos mobil berendezés működése során kiemelkedő védelmet és teljesítményt nyújtsanak. Magas hőmérsékleten vagy nagy mechanikai igénybevétel során ellenállnak az öregedésnek és megakadályozzák a hidraulikus erőátviteli rendszer hatásfokát csökkentő káros lerakódások képződését.

Tulajdonságok és előnyök

Hosszú folyadék élettartam - kevesebb karbantartás

A Shell Tellus S2 MX folyadékok támogatják a karbantartási intervallumok meghosszabbítását azáltal, hogy ellenállnak a termikus és vegyi öregedésnek. Ez minimálisra csökkenti bármilyen ártalmas olajiszap képződését, és a rendszer megbízhatóbb és tisztább lesz. A Shell Tellus S2 MX folyadékok nedvesség jelenlétében is igen stabilak, ami az olajnak hosszú élettartamot biztosít és főként nedves vagy vizes környezetben csökkenti a korróziónak és a rozsdásodásnak a veszélyét.

Rendkívüli kopásvédelem

A Shell Tellus S2 MX folyadékok arra lettek tervezve, hogy a jövő hidraulikus rendszer-követelményeinek is megfeleljenek, beleértve az olyan új specifikációkat, mint a Bosch Rexroth Fluid Rating RDE 90245, valamint az FZG tesztben levő megnövelt, rendkívül nagy nyomást (FLS 11, ISO VG 32-n). Szintén kiváló tulajdonságokat mutat a kemény Denison T6H20C (a száraz és a nedves változat) és a nagy igénybevételt jelentő Vickers 35VQ25 tesztekben. A Shell Tellus S2 MX folyadékok képesek elősegíteni a rendszer alkatrészek élettartamának meghosszabbítását.

Fenntartja a rendszer hatásfokát

A kiváló szűrőképesség, a nagy teljesítményű víz- és levegőelválás, valamint a habzásgátló tulajdonságok mind közreműködnek a hidraulikus rendszer hatékonyságának fenntartásában vagy növelésében. Az optimalizált súrlódási jellemzők szintén segítenek a káros akadozó csúszási jelenségek csökkentésében. Az olajtisztaság a részecske számlálással kapott ISO 4406 20/18/15 szerinti érték vagy annál jobb (a feltöltés időpontjában mérve) segít a szűrők szennyeződések okozta eltömődésének csökkentésében, mely egyaránt lehetővé teszi a szűrő élettartamának meghosszabbítását és a megnövelt berendezés védelmet. A Shell Tellus S2 MX folyadékokat kivételes habzásgátló és kitűnő levegőelváló tulajdonsággal fejlesztették, hogy elősegítsék a hidraulikus energia hatékony átvitelét, valamint minimálisra csökkentsék a kavitáció okozta oxidációt, mely megrövidítheti a folyadék és a berendezés élettartamát.

Alkalmazások

Ipari hidraulikus rendszerek

A Shell Tellus S2 MX folyadékok megfelelnek a gyártásban és az ipari környezetben üzemelő hidraulikus alkalmazások széles körének.

Mobil hidraulikus erőátviteli rendszerek

A Shell Tellus S2 MX folyadékok hatékonyan használhatók a mobil hidraulikus erőátviteli rendszerek olyan alkalmazási területein, mint a kotrógépek és daruk, a jelentős környezeti hőmérséklet-ingadozásnak kitett esetek kivételével. Ezekre a Shell Tellus S2 VX használatát ajánljuk.

Tengerhajózási hidraulikus rendszerek

Megfelel azon tengerhajózási alkalmazásokhoz, amelyekhez ISO HM kategóriájú hidraulika folyadék ajánlott.

Kompatibilitás

A Shell Tellus S2 MX olajok megfelelnek a legtöbb hidraulikus szivattyúban való használatra. Mindezek ellenére szíveskedjék Shell képviselője tanácsát kérni, mielőtt a terméket olyan szivattyúban használná, amely ezüsttel bevont alkatrészt tartalmaz.

Folyadék kompatibilitás

A Shell Tellus S2 MX olajok összeférnek a legtöbb ásványolaj bázisú hidraulikaolajjal. Mindazonáltal az ásványolaj bázisú hidraulikafolyadékokat nem szabad más típusú folyadékokkal keverni (pl. a környezetvédelmi szempontból elfogadható, vagy a nehezen gyulladó folyadékok).

Összeférhetőség tömítésekkel és festékekkel

A Shell Tellus S2 MX olajok az ásványolajhoz való használatra általában előírt összes tömítőanyaggal és festékkel összeférnek.

 

Specifikációk és jóváhagyások

 

Bosch Rexroth Fluid Rating RDE 90245

Parker Denison (HF-0, HF-1, HF-2)

Eaton E-FDGN-TB002-E

Fives (Cincinnati Machine) P-70·ISO 11158 (HM folyadékok)

DIN 51524 Part 2 HLP típus

ASTM D6158-05 (HM fluids)

Swedish Standard SS 15 54 34 AM

 

Adatok
Arukereso.hu Szállítási Idő
1
Arukereso.hu Szállítási Költség
1290
Kiszerelés
209 L
Garancia
0
Emag Feldolgozási idő
0
Tömeg
200 kg
Cikkszám
sts2mx46209
Tömeg
200 kg/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek