TOP termékek

Ügyfélszolgálat: +36 20 8002222 | info@motorolajbolt.hu

Shell Shell Tellus S2 MX46 209L hidraulika olaj

Shell Shell Tellus S2 MX46 209L hidraulika olaj
-56%
Shell Shell Tellus S2 MX46 209L hidraulika olaj
Shell Shell Tellus S2 MX46 209L hidraulika olaj
Bővebben
Felhasználás :
Ipar
Viszkozitás :
46
Típus :
Hidraulikaolaj
Gyártó :
Shell
További adatok
Raktáron
Boltunkban polcon = azonnal elvihető
Raktáron = 1-3 órán belül elvihető
695 000 Ft 
308 200 Ft
Egységár: 1 475 Ft/liter
Részletek

Shell Tellus S2 MX

Ipari hidraulika folyadék, Group II bázisolaj technológia, ipari alkalmazások

A Shell Tellus S2 MX folyadékok nagy teljesítményű hidraulika folyadékok, amelyek Group II-es bázisolajokon alapulnak azért, hogy a legtöbb gyári és számos mobil berendezés működése során kiemelkedő védelmet és teljesítményt nyújtsanak. Magas hőmérsékleten vagy nagy mechanikai igénybevétel során ellenállnak az öregedésnek és megakadályozzák a hidraulikus erőátviteli rendszer hatásfokát csökkentő káros lerakódások képződését.

Tulajdonságok és előnyök

Hosszú folyadék élettartam - kevesebb karbantartás

A Shell Tellus S2 MX folyadékok támogatják a karbantartási intervallumok meghosszabbítását azáltal, hogy ellenállnak a termikus és vegyi öregedésnek. Ez minimálisra csökkenti bármilyen ártalmas olajiszap képződését, és a rendszer megbízhatóbb és tisztább lesz. A Shell Tellus S2 MX folyadékok nedvesség jelenlétében is igen stabilak, ami az olajnak hosszú élettartamot biztosít és főként nedves vagy vizes környezetben csökkenti a korróziónak és a rozsdásodásnak a veszélyét.

Rendkívüli kopásvédelem

A Shell Tellus S2 MX folyadékok arra lettek tervezve, hogy a jövő hidraulikus rendszer-követelményeinek is megfeleljenek, beleértve az olyan új specifikációkat, mint a Bosch Rexroth Fluid Rating RDE 90245, valamint az FZG tesztben levő megnövelt, rendkívül nagy nyomást (FLS 11, ISO VG 32-n). Szintén kiváló tulajdonságokat mutat a kemény Denison T6H20C (a száraz és a nedves változat) és a nagy igénybevételt jelentő Vickers 35VQ25 tesztekben. A Shell Tellus S2 MX folyadékok képesek elősegíteni a rendszer alkatrészek élettartamának meghosszabbítását.

Fenntartja a rendszer hatásfokát

A kiváló szűrőképesség, a nagy teljesítményű víz- és levegőelválás, valamint a habzásgátló tulajdonságok mind közreműködnek a hidraulikus rendszer hatékonyságának fenntartásában vagy növelésében. Az optimalizált súrlódási jellemzők szintén segítenek a káros akadozó csúszási jelenségek csökkentésében. Az olajtisztaság a részecske számlálással kapott ISO 4406 20/18/15 szerinti érték vagy annál jobb (a feltöltés időpontjában mérve) segít a szűrők szennyeződések okozta eltömődésének csökkentésében, mely egyaránt lehetővé teszi a szűrő élettartamának meghosszabbítását és a megnövelt berendezés védelmet. A Shell Tellus S2 MX folyadékokat kivételes habzásgátló és kitűnő levegőelváló tulajdonsággal fejlesztették, hogy elősegítsék a hidraulikus energia hatékony átvitelét, valamint minimálisra csökkentsék a kavitáció okozta oxidációt, mely megrövidítheti a folyadék és a berendezés élettartamát.

Alkalmazások

Ipari hidraulikus rendszerek

A Shell Tellus S2 MX folyadékok megfelelnek a gyártásban és az ipari környezetben üzemelő hidraulikus alkalmazások széles körének.

Mobil hidraulikus erőátviteli rendszerek

A Shell Tellus S2 MX folyadékok hatékonyan használhatók a mobil hidraulikus erőátviteli rendszerek olyan alkalmazási területein, mint a kotrógépek és daruk, a jelentős környezeti hőmérséklet-ingadozásnak kitett esetek kivételével. Ezekre a Shell Tellus S2 VX használatát ajánljuk.

Tengerhajózási hidraulikus rendszerek

Megfelel azon tengerhajózási alkalmazásokhoz, amelyekhez ISO HM kategóriájú hidraulika folyadék ajánlott.

Kompatibilitás

A Shell Tellus S2 MX olajok megfelelnek a legtöbb hidraulikus szivattyúban való használatra. Mindezek ellenére szíveskedjék Shell képviselője tanácsát kérni, mielőtt a terméket olyan szivattyúban használná, amely ezüsttel bevont alkatrészt tartalmaz.

Folyadék kompatibilitás

A Shell Tellus S2 MX olajok összeférnek a legtöbb ásványolaj bázisú hidraulikaolajjal. Mindazonáltal az ásványolaj bázisú hidraulikafolyadékokat nem szabad más típusú folyadékokkal keverni (pl. a környezetvédelmi szempontból elfogadható, vagy a nehezen gyulladó folyadékok).

Összeférhetőség tömítésekkel és festékekkel

A Shell Tellus S2 MX olajok az ásványolajhoz való használatra általában előírt összes tömítőanyaggal és festékkel összeférnek.

 

Specifikációk és jóváhagyások

 

Bosch Rexroth Fluid Rating RDE 90245

Parker Denison (HF-0, HF-1, HF-2)

Eaton E-FDGN-TB002-E

Fives (Cincinnati Machine) P-70·ISO 11158 (HM folyadékok)

DIN 51524 Part 2 HLP típus

ASTM D6158-05 (HM fluids)

Swedish Standard SS 15 54 34 AM

 

Adatok
Kiszerelés
209 L
Tömeg
200 kg
Cikkszám
sts2mx46209
Tömeg
200 kg/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek