Hírek

2024.03.01
Ajándékozzon www.MOTOROLAJBOLT.hu ajándékutalványt. Az utalványok elérhetőek 5000.- és 10000.-ft-os címletekben, természetesen több utalvány is vásárolható. Hasznos ajándék lehet, amennyiben ismerősének akit meg szeretne lepni van autója, de nem ismeri annak paramétereit. Az ajándékutalvány felhasználható minden az áruházban kapható termék (olajok, szűrők, akkumulátorok, téli termékek, stb.) és szolgáltatás fizetésére. Felhasználás előtt szívesen segítünk az autóhoz megfelelő termék vagy termékek kiválasztásában. Az utalványokat és a hozzájuk tartozó felhasználási kódot elektronikus formában juttatjuk el a vásárlóhoz. Az utalvány kinézete a képen látható. A megvásárolt utalványok 3 hónapig felhasználhatóak. Az utalványok kifizethetőek üzletünkben készpénzben, weboldalunkon bankkártyás fizetéssel, átutalással vagy utánvétellel is. (az utánvételes vásárlás átfutása kb. 2-3 nap) Az utalványokról természetesen minden esetben számlát állítunk ki.

TOP termékek

Ügyfélszolgálat: +36 20 8002222 | info@motorolajbolt.hu

Total Quartz INEO ECS 5W-30 5L motorolaj

Total Quartz INEO ECS 5W-30 5L motorolaj
-50%
Total Quartz INEO ECS 5W-30 5L motorolaj
Total Quartz INEO ECS 5W-30 5L motorolaj
Bővebben
Felhasználás :
Személy és kisteher
Viszkozitás :
5W-30
Típus :
Motorolaj
Gyártói jóváhagyás, minősítés :
ACEA C2, PSA B71 2290, TOYOTA
Gyártó :
Total
Gyártástechnológia :
Szintetikus
További adatok
Boltunkban polcon
Boltunkban polcon = azonnal elvihető
Raktáron = 1-3 órán belül elvihető
29 080 Ft 
14 540 Ft
Egységár: 2 908 Ft/liter
Részletek
Total Quartz Ineo ECS 5W-30

ALKALMAZÁSOK :

• Az alacsony SAP-val rendelkező, szintetikus technológiájú olajat kifejezetten a PEUGEOT és CITROËN motorokhoz tervezték. Csúcstechnikai teljesítménye révén üzemanyag megtakarítást eredményez és optimalizálja a környezetkímélő rendszerek - mint a részecskeszűrők - működését.
• A TOTAL QUARTZ INEO ECS 5W30 olaj egy speciális második generációs kenőolaj üzemanyag megatakarítással: használható bármely dízelmotorhoz - régebbi és újabb típusokhoz egyaránt. Használható továbbá a legtöbb benzinmotorhoz is.
• A TOTAL QUARTZ INEO ECS 5W30 elengedhetetlen a részecskeszűrők hatékony működéséhez és alkalmas a legtöbb kipufogógáz-utókezelő rendszerhez való használatra.
• A TOTAL QUARTZ INEO ECS 5W30 a legszigorúbb karbantartási ciklusok esetén történő használathoz és a legnehezebb vezetési körülmények (autópálya, sűrű városi forgalom, stb.) esetén is megfelelő.

VÁSÁRLÓI ELŐNYÖK :

• Részecskeszűrők megnövekedett élettartama: Maximalizálja a részecskeszűrő hatékonyságát, mivel megakadályozza, hogy idő előtt eltömődjön (50%-kal kevesebb fém összetevőt tartalmaz, mint a standard technológiájú olaj).
• Üzemanyag megtakarítás: Indításkor akár 6% üzemanyag megtakarítás, vegyes üzemelés során átlagosan 3% üzemanyag megtakarítás összehasonlítva az ACEA referencia olajjal (a teszteket Citroën C4 1.6 HDi járművön végezték).
• Környezetvédelem: „ECS - Kibocsátás csökkentő rendszer”: alacsonyabb CO2 és más károsanyag-kibocsátás. Továbbá növeli a részecskeszűrő hatékonyságát, az alacsonyabb üzemanyag fogyasztás pedig alacsonyabb CO2 kibocsátást jelent. A kenőanyagban található alacsony foszfor és kén tartalom kiváló védelmet nyújt minden kipufogógáz-utókezelő alkatrésznek, optimalizálva ezzel élettartamukat. Hatással van az NOx kibocsátásra és csökkenti is azt.
• Kiváló motorvédelem és tisztaság: A tisztító és speciális diszpergens adalékok kiváló védelmet nyújtanak a motor számára a kopással szemben és megakadályozzák a korom és olajiszap lerakódását.

Minősítések és jóváhagyások:
• ACEA C2
• PSA B71 2290
• TOYOTA
• Teljesítményszintje jelentősen meghaladja az ACEA E2 előírásait.
Adatok
Arukereso.hu Szállítási Idő
1
Arukereso.hu Szállítási Költség
1290
Kiszerelés
5 L
Ean
3425901106939
Üzemanyag típus
Benzin,Diesel
Tömeg
5 kg
cmfx vonalkód
3425901106939
Cikkszám
151261
Tömeg
5 kg/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek
Hasonló termékek