Hírek

2021.06.30 10:34
A legjobb motorolajok mellett rendelhetnek nálunk szűrőket, gyertyákat, akkumulátorokat és ablaktörlőlapátokat is. Természetesen az olajokhoz hasonlóan ezen termékeket is a legjobb márkákból válogattuk össze.
2021.06.29 11:12
Ajándékozzon www.MOTOROLAJBOLT.hu ajándékutalványt. Az utalványok elérhetőek 5000.- és 10000.-ft-os címletekben, természetesen több utalvány is vásárolható. Hasznos ajándék lehet, amennyiben ismerősének akit meg szeretne lepni van autója, de nem ismeri annak paramétereit. Az ajándékutalvány felhasználható minden az áruházban kapható termék (olajok, szűrők, akkumulátorok, téli termékek, stb.) és szolgáltatás fizetésére. Felhasználás előtt szívesen segítünk az autóhoz megfelelő termék vagy termékek kiválasztásában. Az utalványokat és a hozzájuk tartozó felhasználási kódot elektronikus formában juttatjuk el a vásárlóhoz. Az utalvány kinézete a képen látható. A megvásárolt utalványok 3 hónapig felhasználhatóak. Az utalványok kifizethetőek üzletünkben készpénzben, weboldalunkon bankkártyás fizetéssel, átutalással vagy utánvétellel is. (az utánvételes vásárlás átfutása kb. 2-3 nap) Az utalványokról természetesen minden esetben számlát állítunk ki.

TOP termékek

Ügyfélszolgálat: +36 20 8002222 | info@motorolajbolt.hu

Total Quartz INEO FIRST 0W-30 5L motorolaj

Total Quartz INEO FIRST 0W-30 5L motorolaj
-50%
Total Quartz INEO FIRST 0W-30 5L motorolaj
Total Quartz INEO FIRST 0W-30 5L motorolaj
Bővebben
Felhasználás :
Személy és kisteher
Viszkozitás :
0W-30
Típus :
Motorolaj
Gyártói jóváhagyás, minősítés :
ACEA C1, ACEA C2, Jaguar Land Rover STJLR.03.5007, PSA B71 2302, PSA B71 2312
Gyártó :
Total
Gyártástechnológia :
Szintetikus
További adatok
Boltunkban polcon
Boltunkban polcon = azonnal elvihető
Raktáron = 1-3 órán belül elvihető
38 980 Ft 
19 490 Ft
Egységár: 3 898 Ft/liter
Részletek
Total Quartz Ineo First 0W-30

Leírás :

Manapság a motoroknak rendkívül magas működési hőmérsékletnek és nyomásnak kell ellenállni. Ez felgyorsítja az olaj oxidációját és destabilizálja annak molekuláris szerkezetét, amely megnövekedett súrlódáshoz és olajiszap lerakódáshoz vezet
Az ART (Öregedésnek ellenálló technológia) technológiával rendelkező TOTAL QUARTZ INEO FIRST 0W-30 továbbfejlesztett, nagy teljesítményű motorolaj, amely erősíti a motor oxidációálló tulajdonságait az olaj felhasználása során, ezért kiváló védelmet nyújt a lerakódásokkal és kopással szemben.

Alkalmazás :

• TOTAL QUARTZ motorolaj ART technológiával, Tartsa tovább fiatalon motorját!
• A TOTAL QUARTZ INEO FIRST 0W-30 a PSA PEUGEOT CITROEN motorok gyári „first fill” olaja, és ajánlott a PEUGEOT és CITROEN személygépkocsik értékesítést követő kenőanyag ellátására.
• Ez a szennyezőanyag-kontrollált szintetikus technológiájú olaj biztosítja a motor lehető legjobb védelmét a kopásokkal és a lerakódásokkal szemben. Az utókezelő rendszerek érzékenyek a használt kenőanyagra, elég drága a karbantartásuk, szintén hosszútávú védelmet kapnak köszönhetően a „Low SAP” - (alacsony szulfáthamu, foszfor és kén tartalom) technológiának.
• Ezt a motorolajat használva üzemanyag megtakarítás érhető el a vezetési stílus megváltoztatása nélkül. Szintén megfelel a legigényesebb vezetési körülményekhez (háztól-házig, sportos vezetés, start-stop rendszer, városi és autópályás vezetés, stb).
• A TOTAL QUARTZ INEO FIRST 0W-30 különösen jól alkalmazható a PSA legutóbbi motorjaihoz, különösen az e-HDI-vel, Stop & Start technológiákkal és hibrid motorokkal felszerelt PSA motorokhoz, amelyek új generációs motorolajat igényelnek.
• Kérjük, forduljon a gépjármű használati utasításához / ** világszerte, kivéve Korea


Minősítések és jóváhagyások:

• ACEA C1
• ACEA C2
• Jaguar Land Rover STJLR.03.5007
• PSA B71 2302
• PSA B71 2312
VÁSÁRLÓI ELŐNYÖK
• Csökkentett környezetterhelés: 3,33%-os üzemanyag megtakarítás mért a hivatalos M111 FE teszten, és 4,2% megtakarítás volt mérve az NDEC ciklus során 5W40 olajjal való összehasonlításkor a hivatalos ACEA teszteken, amelyet a CO2 kibocsájtás mérése során használtak. Ez garantálja a PEUGEOT és a CITROËN által a környezetvédelmi előírásokkal szemben támasztott valamennyi teljesítményszintnek való megfelelést.
• Szennyeződés-kontroll rendszerek védelme: Ez a kenőanyag optimalizálja a háromutas katalizátorok és a részecskeszűrők működését is, meggátolva, hogy ezek eltömődjenek a korom, vagy az iszap lerakódástól. Ez különösen csökkenti a részecske-kibocsátásokat, különösen az NOx-t, a HC-t és a CO-t.
• Motor védelem és tisztaság: A lehetséges legjobb védelmet biztosítja ebben a kategóriában a kopásokkal és lerakódásokkal szemben, amint a motor el lett indítva.
• Könnyebb hidegindítás: A „0W30” fokozat együtt a különleges adalékokkal könnyebb hidegindítást tesz lehetővé, még nagyon nagy hideg esetén is (jóváhagyási tesztek-40oC-ig).
• Olajcsere periódusok: A TOTAL QUARTZ INEO FIRST 0W-30 minden tulajdonságát megőrzi, összhangban a PEUGEOT és CITROËN által ajánlott szerviz tervekkel.

Kiegészítő termékek
Adatok
Arukereso.hu Szállítási Idő
1
Arukereso.hu Szállítási Költség
1290
Kiszerelés
5 L
Ean
3425901108216
Emag.hu product id
unas_312381596
Garancia
0
Emag Feldolgozási idő
0
Üzemanyag típus
Benzin,Diesel
Tömeg
5 kg
cmfx vonalkód
3425901108216
Cikkszám
183106
Tömeg
5 kg/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!